Najtoplija vesta ikad.

Danas dvije-tri o mojoj nadražoj vesti ove sezone. Da, ne radi se o favoritu samo ovog tjedna već cijele zime! Toliko sam ju puta nosila da mogu sa sigurnošću tvrditi da je ona najviše nošeni komad od svih koji su se u posljednje vrijeme našli u mom ormaru.

Radi se o vesti koja je poprilično oversized, a i namijenjena je da se tako nosi jer dolazi u samo jednoj veličini. Sastoji se od pletiva četiri komplementarne boje: baby ružičaste, roze, baby plave i tirkizno plave. Jako mi se sviđa kombinacija boja jer definitivno nije nešto što se viđa svaki dan i svi se okrenu za tako upečatljivom majicom. Osim boja, specifičan je i kroj majice jer se radi o asimetričnom kroju, a ono što mi se posebno sviđa je neckline. Daje dojam dolčevite, ali ne stoji pripijena uz vrat pa ako vam dolčevite inače smetaju ova vam sigurno neće. Pletivo je toliko mekano i ima toliko puno materijala da imate osjećaj da ste zamotani u dekicu.

Vestu obično kombiniram sa trapericama ili crnim hlačama (po mogućnosti vrlo uskog kroja jer je ona jako velika).

Možete ju naručiti na Rosegal.com po cijeni od 26,19$, što iznosi 150 kn. Poštarina sa Rosegala je besplatna. Ovo je link.

Šalicu s prve fotografije možete naručiti ovdje.

Ovu vestu pokazala sam vam u Rosegal videu na mom kanalu. Bacite oko ako vas zanima što sam sve nabavila! 🙂

Slični postovi:1 thought on “Najtoplija vesta ikad.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *