Nježni cut crease i baby plava.

Izvela sam neki zgodni makeup look danas pa sam ga odlučila podijeliti i na blogu. Ima dosta čitatelja koji nemaju Facebook/Instagram i zbog toga ne mogu vidjeti moje objave tamo. S druge strane, volim lookove oko kojih se malo više potrudim staviti na blog, čisto zato da ih imam u arhivi. Javite ako biste željeli da malo češće objavljujem ovakve članke, iako nema puno mudrosti u njima, osim par rečenica teksta i nekoliko fotografija. 🙂

DSCN1704

U posljednje vrijeme kad god posegnem za bojom to je plava. Razmišljala sam o tome da li da danas ubacim intenzivno crvenu ili plavu i već i sami vidite koja mi je bila odluka. Odlučila sam se za nježni cut crease zato što mi se ne sviđa kada je prijelaz jako vidljiv, već sam sjenila izblendala, ali ne onoliko koliko bih to učinila u slučaju regularnog smokey eyesa.

DSCN1707

Ipak, s obzirom na to da imam dosta male i spuštene kapke, odlučila sam ih vizualno povećati tako da pregib kapka pomaknem malo više, pa sam smeđe sjenilo izvukla poprilično visoko i daleko. 🙂 Kod ovakvih lookova izbjegavam nanošenje tuša, jer bi on kad otvorim oči pokrio cijeli kapak i plava boja se gotovo ne bi ni vidjela. Općenito ne volim nositi tuš na nikakva sjenila osim onih neutralnih.

DSCN1726

Za obrve danas ne pitajte, mrzim si ih. -.-

Na usnama nosim nude lipliner, a u unutarnji dio usana sam prstom utapkala zagasito crveni mat ruž da dodam malo boje, ali da i dalje ostane neutralno.

DSCN1722

Što se tiče ogrlice, kupljena je u Importanne centru, koštala je 99 kn i zbilja sam oduševljena! Premijerno je nosim tek u nedjelju, ovdje je bila oko vrata samo za potrebe fotkanja. 😀 Ako vas bilo što zanima, tu sam!

Kako vam se sviđa ovaj look? Mislite li da mi dobro stoji?

Slični postovi:11 thoughts on “Nježni cut crease i baby plava.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *