Nova frizura?? – vlog

Jučer sam krenula na šišanje. Željela sam drastičnu promjenu. To sam i učinila! Ali znate što još? Snimila sam vlog i provela vas kroz svoj dan! Ako vas zanima moja nova frizura, sve što možete učiniti jest pogledati video!

Šišanje je obavljeno kod prekrasne, drage, simpatične Ivane u salonu “Ko te šiša” u Bedekovčini. Ovo je njena Facebook stranica s dodatnim informacijama.

Moram reći da sam tik nakon šišanja bila puna elana i prezadovoljna, a kada sam sjela na kauč i mirno gledala novu epizodu “Shopping kraljice”, došlo mi je da plačem. 😀 To je bila samo mala traumica!
Danas kad sam oprala kosu svojim šamponom, još sam sretnija što sam se odlučila na ovaj korak, jer je sada puno voluminoznija i lepršavija. Svi smo svjesni toga da je uvijek najbolji osjećaj oprati kosu nakon što dođete iz salona i malo se poigrati s njom. Svi moj pothvat nazivaju hrabrošću, ali meni je ova promjena itekako bila potrebna!

Neću puno duljiti, već pogledajte video i uživajte! <3

 

 

 

Slični postovi:6 thoughts on “Nova frizura?? – vlog”

  • Super ti je frizura, baš te dobro ošišala 😀 Inače sam i sama jako dugo odgađala promjenu, ali sam skupila hrabrosti prošle godine i rekla reži. Isto duži bob i nisam požalila 😀 Kosa mi je od tad dosta narasla, ali prije mora idem se opet šišnut, vjerojatno ću odabrat istu frizuru.

  • Frizura ti je super! Imam dugu ravnu kosu i radim paniku kad moram samo vrhove podšišat jer mi uvijek fali tih 2-3cm. I još nisam spremna na mijenjanje, ali kad razmišljanjam o tome, nekako i sama bih možda htjela ovakvu frizuru.

    Super mi je ovakav članak, odnoso vlog. Moram priznat da od svih beauty blogova koje posjetim, samo tvoje videe pogledam do kraja. Totalno si prirodna i imam osjećaj kao da smo na kavi i pričamo o kozemtici, a i nema onog usiljenog standardnog hrv. kojeg nitko ne priča, al u videima se svi nešto trude. Kad kažeš kaj, to me baš razveseli, pogotovo sad kad sam u Slavoniji pa ga nigdje ne čujem. 🙂

  • aaaa kak si slatka :)) dok pričaš – kak si uzbudjena, hehe 🙂 skroz te kužim! i ja sam skratila kosu prije par mjeseci, a puštala sam ju 4 godine (tebi je to možda malo, al meni je jako puno 😀 i bila sam jako uzbudjena jer sam dugo htela dugu kosu) i bila je onak dosta duga i onda sam se ošišala do ispod ramena – i odlično je! puno je bolje i zadovoljnija sam :))

    tebi isto super stoji, osvježi i podigne – seksi je! :*

  • Predobro ti stoji … I ja sam se jučer ošišala kao i ti haha samo sam ja imala kosu do guze, cijeli život sam imala dugačku kosu i dosta mi je 😀 A uz to donirati ću kosu za kosu ljubavi, tako da mi uopće nije žao 😀

  • Ja sam imala kosu do 2/3 leđa i kada sam se išla šišati sam odabrala isto ovakav bob ali dosta kraći 😀 To mi je jedna od najdražih frizura makar opet puštam kosu 😀 Ovaj friz ti odlično stoji 😉

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *