Novogodišnje odluke

1. Prestati dirati lice

Nažalost imam groznu naviku i često rukama diram lice i češkam se pa napravim nuklearne katastrofe. Dok učim, gledam tv, ležim u krevetu i pokušavam zaspati, stalno diram lice, a na taj način prenosim bakterije i stvaram iritacije. U posljednje vrijeme se pokušavam kontrolirati, a u nadolazećoj godini namjeravam to srezati u korijenu i imati besprijekoran ten. ( 😀 )


2. Voditi photo-dnevnik

Bit photo-dnevnika je da jednom dnevno okinete fotku sebe, ali u situacijama u kojima jeste. Bilo to da čitate knjigu, učite, pjevate, na izletu ste ili imate goste (tada i njih uključite u zajedničku fotografiju), važno je da jednu fotku dnevno pospremite u posebnu mapu i nazovete je datumom kojeg je uslikana. Na kraju godine imate 365 fotografija i prekrasne uspomene. (Ovo mi je najdraža odluka i jedva čekam da počnem!)


3. Pokušati naći ljetni posao

S obzirom na to da sam redovna studentica, nemam vremena istovremeno raditi, pa ću pokušati pronaći neki posao preko ljeta, barem na mjesec dana. Tako ću naučiti biti odgovorna, moji roditelji će dobiti malo predaha od stalnog financiranja, a i vjerujem da ću se zabaviti.


4. Uravnotežiti prehranu, piti više vode.

Mislim da je ovo odluka koju možete pronaći na svakoj listi novogodišnjih odluki. 😀 Ne smatram da trebam smršaviti niti išta slično, samo mislim da bi trebala pripaziti koliko obroka i u koje vrijeme jedem jer mi se dogodi da za vrijeme faksa preskočim doručak, odem na ručak oko 14 sati i nakon toga ne jedem do 23 kada me iznenada uhvati glad pa se prejedem. Vodu uopće ne volim piti, ali je dobra za organizam pa ću pokušati to popraviti.


5. Pronaći više vremena za dobre knjige

Često mi se dogodi da u slobodno vrijeme upalim internet i potrošim sate i sate na računalu, a za to vrijeme bi mogla čitati neku dobru knjigu. Za početak mi je planu pročitati trilogiju „Gospodara prstenova“ čiji sam veliki fan (i Hobbita), ali sam od knjige odustala nakon nekoliko stranica (Druga-sreća!). Nakon toga bih rado pročitala „Alice in Wonderland“ (engleski), a za dalje ću vidjeti. Slobodno date prijedloge!

6. Nova frizura

Sama sebi sam dosadna sa stalno dugom ravnom kosom. Od 7. godine nisam imala kosu kraću od ispod ramena i baš bih voljela unijeti neku promjenu (problem je u tome što se onda puno vremena treba utrošiti na frizuru i stalne popravke). Možda se u Novoj godini odvažim i na to.

 

Za kraj, samo bih htjela reći koliko je 2012. bila lijepa i uspješna godina za mene.
Uspjela sam završiti 4. razred gimnazije s odličnim uspjehom, položiti maturu, imala sam prekrasnu maturalnu večeru, upisala upravo onaj fakultet koji sam željela i postala dio Šminkerice te pokrenula vlastitu stranicu. Nadam se da će 2013. biti jednako dobra i da će isto takva biti i Vama, mojim čitateljicama i pratiteljicama.

Sretna Vam Nova 2013. Godina!! :* <3

Koje su vaše novogodišnje odluke? Ostavite komentar!

 

Slični postovi:2 thoughts on “Novogodišnje odluke”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *