Olival čarobno mlijeko za tijelo

Znam da je puno kolegica u posljednjih par dana pisalo o ovom proizvodu o kojem ću i ja danas, ali mislim da zaslužuje i par riječi od mene. Radi se o Olival čarobnom mlijeku za tijelo – novitetu za njegu kože tijela iz Olivalove radionice.

Olival Čarobno mlijeko za tijelo (1)

Mlijeko sadrži ulja lješnjaka, badema, jojobe, ruže, makadamije i argana. Oni imaju ulogu hranjenja i hidratacije kože. U mirisu najviše prevladavaju makadamija i argan, a miris ruže se samo blago osjeća. To napominjem zato jer ja nikako ne mogu podnijeti miris ruže i inače izbjegavam sve proizvode s tim mirisom.

Olival Čarobno mlijeko za tijelo (2)

Dolazi u količini od 200 mililitara po cijeni od 49,90 kn. Njegovo pakiranhje izgleda vrlo elegantno i jednostavno, a dozira se istiskivanjem. Imam osjećaj da će ga zbog ovakvog pakiranja biti malo teže istiskivati kada će biti pri kraju, no to ćemo tek vidjeti.

Olival Čarobno mlijeko za tijelo (3)

S obzirom na to da je ovo mlijeko za tijelo dosta je tekuće teksture i vrlo se lako razmazuje, bez ostavljanja bijelog ili masnog traga. Kod proizvoda za tijelo to je uvijek plus jer ponekad nemamo puno vremena da bi čekali da se proizvod potpuno upije u kožu. Brzo se upija ostavljajući kožu osjetno mekom i glatkom.

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja slobodno ih postavite u komentarima. Recenzija je kratka, ali nema se tu nešto previše za reći. Ovim putem želim odmah reći koliko mi je žao što nisam objavljivala svaki drugi dan kao što to inače radim – znam da to možda vama i nije toliko bitno, ali ja se uvijek osjećam loše jer imam osjećaj da nisam u rutini.
Pusa od Lucije. 🙂

*PR uzorak

Slični postovi:1 thought on “Olival čarobno mlijeko za tijelo”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *