Olival micelarna otopina s uljem smilja

Bez micelarne otopine više ni ne pokušavam živjeti. Koristim ih svakodnevno, navečer nakon umivanja kako bi skinula onu šminku koja je još ostala na licu nakon ispiranja vodom i umivalicom. Iako se čini da micelarne otopine ne mogu biti različite, one to itekako mogu biti. Imam neke svoje favorite u tom području, a danas ću vam pisati o Olival micelarnoj otopini s uljem smilja.

Olival micelarna otopina s uljem smilja (2)

Ova micelarna otopina dolazi u količini od 500 mililitara. Pola litre je po meni savršena količina za micelarnu jer je koristite svaki dan i na njoj se ne štedi pa će vam ovako izdržati duže vrijeme. Njena cijena je 49,90 kn. U sebi sadrži ulje smilja te je namijenjena za čišćenje osjetljive kože lica i tijela.

Kao što sam već spomenula, micelarna otopina koristi se za čišćenje kože, uklanjanje nečistoća i ostataka šminke. Nakon korištenja micelarne otopine (kojom natopite komadić vate) lice nije potrebno ispirati vodom.

Olival micelarna otopina s uljem smilja (1)

Mene ova micelarna nije previše oduševila. I inače volim micelarne koje su gotovo kao voda – bez mirisa, bez dodataka… Ova micelarna ima blagi miris koji je jednak onom koji imaju svi proizvodi iz Olivalove linije s uljem smilja. To me čak ni ne smeta, ali nakon čišćenja micelarnom imam osjećaj da ostavlja malo masnjikavi film na koži. Ne znam da li to možemo pripisati eteričnom ulju smilja koje je jedan od glavnih sastojaka ili nečem drugom. Također, izbjegavam čišćenje očiju ovom micelarnom jer peče. Što je jako rijetko za micelarne otopine, njima bi trebali biti u mogućnosti i umivati lice da hoćete. Posebno oprezni trebate biti ako stavite malo previše otopine na vaticu jer ako vam uđe u oko nije baš zabavno.

Potrošila sam oko dva decilitra ove micelarne jer čišćenje obavlja dobro poput bilo koje druge, a onaj masni film se makne nakon što lice očistim i tonikom. No ne bih je ponovno kupila, a mislim i da će se sada malo pospremiti u ladicu da isprobam neke druge. Osim što dobro čisti lice nisam primijetila nikakve reakcije u vidu crvenila ili akni.

Jeste li vi isprobali ovu micelarnu? Koja vam je micelarna najdraža?

*PR proizvod

Slični postovi:2 thoughts on “Olival micelarna otopina s uljem smilja”

  • Nisam probala ovu. Ali čujem da i drugima nije baš nešto.
    Trenutno koristim L’Oreal micelarnu i super mi je.
    Pri kraju mi je pa sam danas poslala muža u dm po Balea micelarnu jer sam čula dosta dobrih komentara,a koliko meni treba-bit će dobra.
    E a nakon Baleine idem na Olival micelarne pa nakon njih.. sad ne znam napamet,ali čitala sam mnogo recenzija, i hoću probati one za koje mislim da bi mi mogle odgovarati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *