Olival zlatno ulje smilja

Ulja su postala sve popularnija kod njege lica. Različiti brendovi donose nam svoje verzije ulja za njegu kože lica (ali i tijela), a Olivalovo zlatno ulje smilja jedno je od najpoznatijih na našem području. U sebi sadrži ulja jojobe, masline, argana, nevena, ruže i badema te vlaži i dubinski njeguje kožu. Namijenjeno je gotovo svim tipovima kože – normalnoj, suhoj i osjetljivoj.

Olival zlatno ulje smilja (1)

Dolazi u staklenoj bočici s pipetom što je vizualno jako privlačno. Većina ulja ima takva pakiranja, ali ovo odskače od drugih svojom kvalitetom. Pakiranje sadrži 15 mililitara ulja što je dovoljno za više od tri mjeseca korištenja. Cijena ulja je 129,90 kn.

Olival zlatno ulje smilja (2)

Ovo ulje preporučuje se i za dnevnu i noćnu upotrebu, no ja ga ipak koristim samo noću. Nikako ga ne bih preporučila za dnevno nošenje jer ostavlja masni trag na koži, a šminka se preko njega ne bi lijepo ponašala. Kada ga nanosim noću volim “pretjerati” pa tako potrošim cijelu dozu i dobro umasiram u lice i vrat. Najčešće ga koristim u kombinaciji s nekom kremom i nanosim ga nakon nje.

Olival zlatno ulje smilja (3)
Ulje je jako ugodnog mirisa, ako imate neki proizvod iz linije sa smiljem znate taj karakterističan Olival miris. Koža tik nakon nanošenja izgleda zdravo i nahranjeno, nema suhih dijelova i ima zdrav sjaj. Osobito ga volim nanositi kada mi koža izgleda dehidrirano i do jutra više ne pokazuje nikakve znakove dehidracije. Dakle, ne koristim ga svakodnevno već dva do tri puta tjedno.

Olival zlatno ulje smilja (4)

Ono što mi je posebno važno je da mi lice nije imalo nikakve reakcije na ulje u vidu prištića ili dodatne dehidracije. Moja koža je inače masna i jutro/dan nakon nanošenja ulja ne sjajim se više nego inače. Ovo ulje sjajno se uklopilo u moju večernju rutinu njege lica, a već isprobavam i još jedno o kojem ću vam uskoro pisati. 🙂

Jeste li vi isprobali neko ulje za njegu lica? Koje vam je najdraže?

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *