OOTD- Suptilna crvena

Odlučila sam podijeliti sa vama make-up koji sam danas nosila.
Zapravo sam na oči stavila crveno sjenilo, ali na fotkama izgleda kao da ga i nema. 😀 Objasniti ću vam malo kasnije o čemu se radi. : )

slika1
Dakle, lice sam kao i uvijek hidratizirala nevenovom kremom, nanijela tanki sloy Maybelline Affinitone minerals tekućeg pudera, Catrice All Around korektor, Maxfactor Creme Puff puder u kamenu, Alverde 020 Sunny Bronze bronzer i Catrice 020 Peach Sorbet rumenilo. Za obrve koristim Essence eyebrow set (koje nemožete vidjeti zbog moje nove frizure :D).

slika6

Na očima imam Essence bazu za sjenilo, najsvjetliju nijansu iz Catrice Smokey Eyes Seta Meet me at the bonfire preko cijelog kapka, b*pretty Appricot sjenilo (crveno) u pregibu i vanjskom kutu oka, i srednju boju (smeđu) iz istog Catrice Smokey eyes seta u samom pregibu kapka. (možda bi se crvena bolje vidjela da nije bilo ove smeđe 😀 ) Tuš koji koristim je Essence Liquid Ink, koji fiksiram sa crnim mat sjenilom i kosim kistom, a na doljnjoj liniji kapka imam samo crno sjenilo (također naneseno kosim kistom).

slika5

Na kraju sam uvila trepavice i nanijela dva sloja Maybelline Collosal maskare. To je to!
Što mislite o ovakvim člancima? 🙂

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *