Oriflame Ecollagen [3D+] serum za suživanje pora i bora

Čitajući Make-up osnove: uvod, mogli ste saznati da su serumi moja velika ljubav (ako to već od prije niste znali haha). 😀 Ovaj koji ću vam danas recenzirati dobila sam na isprobavanje sredinom sedmog mjeseca i trenutno ga je ostalo jako malo. Moram si nabaviti neki novi (iako je Balea Aqua Serum još uvijek u mojem kozmetičkom kutku).

Oriflame Ecollagen [3D+]Serum (1)

Oriflame Ecollagen [3D+] serum dolazi u kartonskoj kutijici zajedno sa „uputama za korištenje“. Preporuča se nanositi ga ujutro i navečer nakon vaše hidratantne kreme.
Ja ga nanosim jednom dnevno i to prije spavanja, bez ikakvih drugih krema (iako sam primjetila da je nešto suši od klasičnih seruma). Rok trajanja mu je 12 mjeseci, ali svakodnevnim nanošenjem potrošit ćete ga u 3 mjeseca.

Oriflame Ecollagen [3D+]Serum (2)
Evo sastojaka:

Oriflame Ecollagen [3D+]Serum (3)
Količina seruma je 30 mililitara, a cijena 179 kuna. S obzirom na njegovu učinkovitost (o kojoj ću kasnije) smatram da mu je cijena malo previsoka.

Oriflame Ecollagen [3D+]Serum (4)

Bočica je izrađena od tvrdog stakla. Dozira se pomoću pumpice što se meni jako sviđa jer sam sigurna da ću potrošiti serum do zadnje kapi.

Oriflame Ecollagen [3D+]Serum (5)

Serum se lako razmazuje i ugodnog je mirisa. Brzo se upija u kožu i ostavlja je glatkom i mekom.
Nažalost, pore su mi i dalje vidljive (u pravilu bi se trebale povući nakon 3-4 tjedana korištenja). S borama nemam problema pa ne mogu procijeniti njegovu učinkovitost u tom polju.

Oriflame Ecollagen [3D+]Serum (6)

Zaključak: nije mi žao što sam ovaj serum koristila protekla dva mjeseca jer mi je koža bila nahranjena i glatka, ali za takve učinke radije ću si ponovno kupiti neki jeftiniji serum.
Ocjena: 3,5

*PR uzorak

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *