Oriflame Essentials hidratantna maska za lice

Maske za lice su kozmetički proizvod koji koristi manji dio ljudi, najčešće zbog toga što nemaju vremena ili volje držati proizvod na licu 10 minuta. To je jedan od razloga zašto i ja nisam pretjerana obožavataljica maski za lice, a onda se svaki puta iznova iznenadim koliko mi je lice glatko nakon korištenja iste.

Danas ću vam predstaviti Oriflame Essentials hidratantnu masku za lice.

Cijena: oko 25 kuna

1

Maska dolazi u količini od 50 mililitara. Pakirana je u tubicu koja na sebi ima lijep dizajn sa cvjetovima – ako padate na ambalažu već sam vas natjerala da je kupite. 😀

2

Vrijeme za korištenje ograničeno je na 12 mjeseci, a vjerujem da bi je u tom periodu mogli i iskoristiti. Masku za lice najbolje je nanositi dva do tri puta tjedno, jer ona dubinski hrani kožu.

3

Miris maske je ugodan, podsjeća na mirise običnih seruma, što se meni sviđa jer imam osjećaj da bi dodatni mirisi mogli izazivati iritacije ili crvenila na koži.

4

Također je možete vrlo lako dozirati i kontrolirati količinu koju želite istisnuti jer ima malu rupicu. Za cijelo lice biti će vam dovoljna količina veličine lješnjaka.

5

Kada sam masku istisnula iz tubice, malčice sam se iznenadila jer je bila nešto rijeđa od običnih maski. Maske su obično guste i neprozirne, pokrivaju lice kao da ste ga namazali temperom i na očigled možete vidjeti njihovo sušenje na licu. Ova maska je rijetka i na lice se nanosi kao serum (pod time mislim da je prozirna, naravno da ne možete umasirati masku u lice, neće se upiti). Lice će vam biti vlažno i takvo će vam ostati sve dok ne isperete masku. U tih 10 minuta ja obično operem zube ili završim za laptopom. Masku obično nanosim prije spavanja.

6

Kada sam isprala masku, lice mi je bilo skroz mekano. To što ste lice hidratizirale maskom ne znači da je to to – ipak bih nakon nje preporučila da nanesete kremu ili serum. Čini mi se da ipak sama po sebi ne hidratizira dovoljno.

SAM_2077

Lice mi ni na koji način nije reagiralo na masku – ni crvenilom, iritacijama ili dodatnim aknama, što je jako dobro. : )

Koristite li vi maske za lice ili nemate strpljenja?

*PR uzorak

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *