Oriflame GG Iconic Eliksir tekući ruževi

Tekući ruževi za usne već su neko vrijeme apsolutni hit među proizvodima za usne, a Oriflame je ovog mjeseca nakon The One tekućih ruževa izbacio i one iz Giordani Gold linije. Zovu se Iconic Eliksir ruževi za usne.

Ova linija sastoji se od ukupno osam nijansi ruževa koje pokrivaju sve od nude preko koraljne, ružičaste, fuksija, crvene i bordo nijanse. Pakirani su u elegantna crna pakiranja s ombre efektom koji otkriva samu nijansu ruža. Neke od glavnih karakteristika ruževa su da sadrže regenerativno arganovo ulje i zaštitni faktor 15 te imaju visoku koncentraciju pigmenata koji bi trebali davati intenzivnu boju.

U trenutnom katalogu njihova cijena je 49,90 kn, a originalna cijena je 99 kn.

Prije nego krenemo kroz pregled svake nijanse zasebno, želim reći nekoliko riječi općenito o ruževima. Prvenstveno, ruževi su blago parfumirani pa ako vam takve stvari posebno smetaju obratite pažnju na to. Taj miris jako brzo ispari i ne osjeti se dok nosite ruž, ali je svakako nešto što smatram da je važno napomenuti. Aplikator je nešto manji od klasičnih spužvastih aplikatora, ali mi se to jako sviđa s obzirom na to da je zbog toga puno lakše preciznije nanijeti ruž, pogotovo ako imate manje usne poput mene. Ipak, uz većinu ruževa bih preporučila olovku (pogotovo crvene nijanse) jer ćete tako dobiti oštriju liniju na rubovima usana. Tekstura im je nešto više tekuća nego kod većine ruževa toga tipa.

Ruževi se nakon 20-ak sekundi posuše u potpuno mat finish i preživljavaju piće, ali nakon većeg obroka ih svakako treba popraviti. Jedini nedostatak je taj što se ne mogu nadograđivati već ih morate u potpunosti skinuti i opet nanijeti jer će vam se u suprotnom stvoriti grudice i ne ravnomjeran nanos. Detaljnije informacije o svakoj nijansi vas čekaju u nastavku (prvu, nude nijansu na žalost nemam, a to je nijansa Praline Nude).

Coral Hibiscus

Topla koraljna nijansa s primjesom crvene. Po meni najlošija nijansa što se tiče prekrivanja, dosta je teško postići ravnomjeran nanos. Mislim da bi lijepo izgledala preko drugih ruževa ili olovke, ali samostalno je dosta patchy.

Poppy Pink

Svjetlo ružičasta nijansa koja je bez obzira na to što ima svijetle pigmente kao i prošla nijansa puno bolja u prekrivanju. Nanos je ravnomjerniji iako su tamnije nijanse po tom pitanju ipak znatno bolje. Idealna je za svakodnevno nošenje!

Cerise Pink

Tamno ružičasta, fuksija nijansa koja ima divnu pigmentaciju u jednom potezu! Jedan od apsolutnih favorita iz cijele linije, vidim da će ovo ljeto često biti na mojim usnama.

Scarlet Orange

Crvena nijansa s narančastim podtonom. Ima toliko pigmenta da je jedno umakanje aplikatora dovoljno za nanošenje preko cijelih usana (s ostatkom sam vraćala aplikator 2-3 puta) i odlično prekrivanje.

True Red

Kao što i samo ime govori, ovo je prava crvena nijansa koja daje odlično prekrivanje, ali je nešto suša od ostatka linije koja je dosta tekuća. To mi ne smeta jer je s njom dosta lako baratati i izgleda jako lijepo na usnama. Ipak, primijetila sam da je nju nešto teže skinuti sa usana i može biti mrvicu ljepljiva ako se s njom pretjera.

Ruby Red

Zagasito crvena nijansa koja me teksturom i prekrivanjem podsjeća na Cerise Pink i zato mi se jako sviđa.

Elegant Burgundy

S obzirom na to da su ovakve bordo crvene, burgundy, nijanse jako zahtjevne za izraditi, moram reći da sam čak očekivala da će prekrivanje biti lošije i da će se puno ne ravnomjernije nanositi. Iako je daleko od savršene, tekstura i nije toliko loša i uz olovku za usne izgledala bi odlično!

Da zaključim, ako želite isprobati ruževe iz ove linije, ja bih vam definitivno preporučila da krenete s Cerise Pink, Scarlet Orange ili True red. One su me se najviše dojmile i mislim da s njima nećete pogriješiti. To su idealne nijanse za ljeto i večernje koktele uz obalu. 🙂

*sponzorirani članak

Slični postovi:1 thought on “Oriflame GG Iconic Eliksir tekući ruževi”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *