Oriflame Giordani Gold Dreamy Moments sjenilo – Olive Biscotti

Vjerojatno i same znate da neutralnih sjenila (nijanse smeđe, bež i crne) nikada ne možete imati previše u svojoj kolekciji. Već sam spomenula da sam velika ljubiteljica sjenila, pa sam se jako razveselila kada mi je Oriflame na recenziju poslao jedno sjenilo. : )

SAM_1863

Radi se o Giordani Gold Dreamy Moments sjenilu u nijansi Olive Biscotti. Oriflame kaže da je to sjenilo s mikro pigmentima za intenzivnu boju te da se lako nanosi i postojano je cijeli dan.

Cijena: 84 kn 58,90 kn (sniženje u katalogu 6)

Količina: 2 g

Ostale dostupne nijanse: Frosted Vanilla, Caramelised Plum (kada bi kupili sve tri nijanse činile bi set za smokey eyes jer idu od najsvjetlije prema najtamnijoj)

SAM_1865

Pakiranje ovog sjenila je jako čvrsto i kada ga zatvarate čujete onaj „klik“, pa možete biti sigurne da se sjenilu ništa neće dogoditi. Samo sjenilo u sebi ima „ugraviran“ lijep detalj cvjetića što izuzetno odgovara ovim lijepim proljetnim danima.

SAM_1866

Tekstura sjenila je jako fina, ako ga isprobate prstom osjetiti ćete da je jako mekan i da se lijepo prima na prst (jednostavnije rečeno, ne trusi se). U sebi sadrži sitan shimmer koji se jako dobro stopi sa česticama sjenila i, na svu sreću, ne nalazi se samo na površini već ga ima u cijelom sjenilu. To omogućava lako nanošenje kistom i blendanje.

SAM_1867

Pigmentiranost me malo razočarala, boja nije jaka, a za nešto manje novaca možete si priuštiti i bolje pigmentirana sjenila. Doduše, kada sam ga isprobala na kapku činilo mi se nešto bolje pigmentirano nego na zapešću.

SAM_1868

Postojanost je zaista dobra, ja sam ga nosila cijeli dan i nije izblijedilo niti se nakupilo u pregibu oka! To mi je najvažnija stvar kod jednog sjenila s obzirom na moje masne kapke. (Naravno, uz bazu za sjenilo.)

SAM_1870

Sve u svemu, proizvodu dajem ocjenu 4.5, samo zato što smatram da je dosta skup u usporedbi sa drogerijskim, jednako kvalitetnim sjenilima (npr. Catrice). Vjerujem da će ovo sjenilo postati dio moje svakodnevne rutine kao sjenilo za definiranje pregiba kapka.

Koji makeup komad je vama najdraži?

*PR uzorak

 

Slični postovi:1 thought on “Oriflame Giordani Gold Dreamy Moments sjenilo – Olive Biscotti”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *