Oriflame Giordani Gold eye brow gel

Obrve.

Pošaljite me u javnost bez trunke šminke, ali obrve mi dajte! Njih uvijek trebam!

Moje obrve su jad i bijeda i svakodnevno ih popunjujem, ali se ipak trudim učiniti ih što prirodnijima. Sređivanje se sastoji od tri koraka – kremasti proizvod (Maybelline Color Tattoo u nijansi permanent taupe), praškasti proizvod za fiksiranje kreme (Essence eyebrow stylist set, tamnija nijansa) te gel / maskara za obrve.

Što se tiče gelova za obrve, do sada sam koristila transparentne gelove. Potrošila sam neki Oriflame gel i Catrice lash brow designer, pa sam htjela isprobati jedan gel u boji. Odluka je pala na Oriflame Giordani Gold eye brow gel u nijansi brown (dolazi i u nijansi blonde).

Oriflame giordani gold eye brow gel (2)

Maskara dolazi u elegantnom pakiranju kao i svi proizvodi iz Giordani Gold kolekcije. Količina je 4 mililitara, a preporučeno je potrošiti je u roku 12 mjeseci od otvaranja proizvoda. Cijena je 62 kune.

Oriflame giordani gold eye brow gel (3)

Razlog zbog kojeg ja ovaj gel ne nanosim samostalno jest taj što su moje obrve jako rijetke. Kada ga nanosim samostalno, on obloži svaku dlačicu i učini je vidljivijom, poslušnijom i dužom, ali imam neke dijelove gdje mi obrva uopće ne raste, pa je potrebno popuniti je sjenilom. Za one koji imaju guste, ali neposlušne obrve i žele ih dodatno definirati, mislim da bi gel bio odličan.

Oriflame giordani gold eye brow gel (4)

Da se ne bi krivo shvatili, ja svejedno obožavam ovaj gel. Nakon što nanesem već navedene proizvode, dlačice se ne ističu i ponekad znaju biti slijepljene. Te probleme riješim pomoću gela jer obrva izgleda puno prirodnije i dlačice se jače ističu, pa izgleda kao da su to baš moje obrve. Ako vam ovo što sam rekla ništa ne znači – evo foto dokaza. Najveću razliku možete vidjeti pri početku obrve gdje su dlačice vidno produžene.

Oriflame giordani gold eye brow gel (1)

Od kada sam isprobala gel za obrve u boji, mislim da se više neću vraćati na transparentne gelove, jer mi obrve izgledaju puno ljepše! Koji su vaši favoriti u oblikovanju obrva? 🙂

*PR uzorak

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *