Oriflame Giordani Gold Incontro rumenilo u kamenu

Rumenila su jedan od rijetkih kozmetičkih proizvoda koje često zapostavljam. Nemam naviku nanošenja rumenila na dnevnoj bazi i kad ga nanesem čudno si izgledam (samo zbog toga što nisam navikla nositi ga), pa sam to odlučila malo promijeniti. Kupujem sve više rumenila, a najdraža su mi ona narančastih i breskvastih nijansi.

Danas ću vam predstaviti jedno prekrasno rumenilo (pakiranjem, izgledom, mirisom…) iz Oriflamea. Radi se o Giordani Gold Incontro rumenilu u kamenu.

Oriflame Giordani gold incontro blush (1)

S obzirom na to da ćete za ovo rumenilo trebati izdvojiti čak 119 kuna (u trenutnom katalogu 82,90), ono je izgledom prilagođeno da izgleda profinjeno. Dolazi u kartonskoj kutijici lijepog monokromatskog dizajna, a kutijica u kojoj se nalazi je dosta čvrsta i ima prekrasno, veliko ogledalo.

Oriflame Giordani gold incontro blush (2)

 

 

Za tu cijenu dobiti ćete čak 7 grama proizvoda, dok u klasičnim, jeftinijim drogerijskim rumenilima dobijete oko 3 grama. Imam osjećaj da ga nikada neću potrošiti. 😀

Nijansa Rose Silk ujedno je i jedina nijansa u ponudi.

 

Oriflame Giordani gold incontro blush (3)

Prvo što će vas ugodno iznenaditi kad otvorite rumenilo je njegov miris. Rekla bih da miriši po malinama, ali taj miris nije intenzivan i ne zadržava se na koži.
A onda će vas oduševiti ovaj mali mozaik boja. Ukoliko se odlučite koristiti svaku boju zasebno, preporučujem da koristite prst i nježno utapkate određenu boju na obraze, ali ja najčešće kistom pokupim sve tri boje.

Oriflame Giordani gold incontro blush (4)

Proizvod se ne trusi i dosta je pigmentiran, pa morate biti pažljivi sa nanošenjem i blendanjem (iako sam isprobala i još pigmentiranija rumenila tako da nije strašno).

Oriflame Giordani gold incontro blush (5)
Evo swatcheva svake boje posebno (narančasta-crvena-roza) i svih zajedno. Jako lijepo izgledaju na koži!

Oriflame Giordani gold incontro blush (6)
Koji proizvod vi ne koristite često, a voljeli bi početi?
Sviđa li vam se ovo rumenilo?

Slični postovi:10 thoughts on “Oriflame Giordani Gold Incontro rumenilo u kamenu”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *