Oriflame Giordani Gold olovke za usne + swatchevi na usnama

Olovke i proizvodi za usne općenito tek su nedavno počeli popunjavati ladice moje makeup kolekcije. Isto se počelo događati i s rumenilima. Nešto čemu prije nisam davala puno pažnje niti nisam pretjerano voljela, sad postaje dio moje rutine i sviđa mi se. To sam pripisala tome da često volim izmjenjivati makeup rutinu, iako jednu te istu ponavljam barem mjesec dana (dok mi ne dosadi).

Tako se moja kolekcija proizvoda za usne prije par tjedana povećala za čak pet Oriflame Giordani Gold olovke za usne. To su ujedno sve nijanse koje možete pronaći u ovoj liniji – nude, coral, rose, pink, red. Odabir nijansi koje su uvrštene ne može biti bolji, i prema samim nazivima vidite da su obuhvaćene sve glavne nijanse ruževa koje se najčešće nose u svakodnevnom makeupu.

Oriflame Giordani Gold lip pencil (1)

Olovke dolaze lijepo zapakirane u kartonsku ambalažu, što pridonosi dojmu luksuznijeg proizvoda. Osobno mi to i nije previše bitno i, evo, kutije još uvijek stoje na vrhu mojeg ladičara jer mi ih je žao baciti, a zbilja mi ne trebaju. Imate li i vi sličan problem?

Oriflame Giordani Gold lip pencil (2)

Imaju dva kraja, pri čemu je na jednom sam proizvod, a na drugom četkica za nanošenje. Možete ju koristiti za nanošenje ruža preko olovke ili razmazivanje olovke kako bi dobili što ljepše prekrivanje. Ovo može biti praktično ako olovku i ruž nosite u torbici za popravljanje tijekom večeri, ali pri samoj aplikaciji vam neće biti od neke konkretne važnosti. Olovke je potrebno šiljiti.

Dolaze u količini od 1,6 grama, a njihova cijena u trenutnom katalogu je 67 kuna.

Oriflame Giordani Gold lip pencil (4)

Olovke nisu mekane poput npr. Essence olovaka, ali i dalje su negdje u tom rangu. To što nisu previše mekane omogućava vam preciznu aplikaciju, pogotovo ako želite malo precrtati usne (poput mene). Nažalost, ta preciznost će vam malo otežati kasnije popunjavanje usana, jer će vam trebati nešto više vremena. Ako pogriješite možete vrlo lako popraviti i pomoću obične vlažne maramice.

Oriflame Giordani Gold lip pencil (5)

Kao što to i obično biva, tamnije nijanse pigmentiranije su od onih svjetlijih, a posebno moram pohvaliti nijansu red koja se najlakše nanosi (i čini mi se najmekanija).

Oriflame Giordani Gold lip pencil (3)

Ono po čemu mi se olovke puno više sviđaju od već spomenutih Essence liplinera jest osjećaj na usnama i izdržljivost. Nakon nanošenja nećete ih ni osjetiti na usnama niti imati dojam ljepljivosti, stezanja i sl., što je za mene najbitnija karakteristika proizvoda za usne. Što vi mislite?
Inače, upravo sam ručala pileće batke i tjesteninu te pila coca-colu i olovka je i dalje na mjestu, iako lagano izblijeđena. Ali zbilja lagano. Minimalno. Trebam li još nešto reći po pitanju izdržljivosti? 😀

Evo swatcheva na ruci:

Oriflame Giordani Gold lip pencil (6)

Te na usnama! Nijansa NUDE:

Oriflame Giordani Gold lip pencil nude

Nijansa CORAL:

Oriflame Giordani Gold lip pencil coral
Nijansa ROSE:

Oriflame Giordani Gold lip pencil rose

Nijansa PINK:

Oriflame Giordani Gold lip pencil pink

Nijansa RED:

Oriflame Giordani Gold lip pencil red

*fotografije su ravno iz fotoaparata bez ikakvog dotjerivanja boja, filtera ili ičeg sličnog

Što mislite, koja mi najbolje stoji? Ja sam nekako najsklonija nijansama nude i red. U svakom slučaju, preporučujem vam i nanošenje ruža preko olovke za bolji efekt.

Jeste li isprobali ove olovke i kako vam se čine? 🙂

 

 

Slični postovi:



4 thoughts on “Oriflame Giordani Gold olovke za usne + swatchevi na usnama”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *