Oriflame Lip Impact Crayon

U posljednje vrijeme počela sam isprobavati Oriflame kozmetiku. Ono što sam odabrala za sebe (između ostalog) je Lip Impact ruž za usne u olovci u nijansi Intense Cherry. Jesam li oduševljena? Pa, saznati ćete u nastavku!

slika1

Oriflame kaže: Glatka tekstura dat će usnama intenzivnu boju u samo jednom potezu, dok će kremasto svilenkasta tekstura osigurati cjelodnevnu hidrataciju i zaštititi usne od isušivanja.

Cijena: 55,00 kn 34,90 kn (sniženje)

Količina: 3,9 g

slika2

Lux Lucis kaže:

ISTINA! Boja je uistinu intenzivna. Ruž je jako mekan i ne isušuje usne, a ono što mi se posebno sviđa jest što je u potpunosti mat (takvih ruževa nema baš puno). Obično mi se kod većine proizvoda za usne nakon nekoliko sati nošenja napravi bijela crta (ako znate na što mislim), a sa ovim proizvodom se to nije dogodilo. Garantiram da preživljava jedenje gulaša, kolača, torte i pijenje kole, te tek onda počinje lagano blijediti. (Isprobano! :D)

slikass

Jedino što mi se ne sviđa kod ovog ruža je što ga je nemoguće precizno nanijeti zbog njegove pigmentiranosti i mekoće, pa možete završiti sa usnama poput Jokerovih ako ne uzmete dovoljno vremena za nanošenje.

Ruž se vrlo lagano šilji, iako sam na prvi pogled očekivala da će automatski izlaziti van (uz okretaje donjeg dijela).

Evo kako izgleda na usnama (ovo je na direktnom sunčevom svjetlu, uz umjetno osvjetljenje je nešto tamniji):

slika1 (2)

slika2 (2)

 

slika4 (2)

Ocjenjujem ovaj proizvod sa čistom peticom i kupujem barem još dva iz ove kolekcije! Svaka čast Oriflameu jer su me iznenadili sa kvalitetom ovog proizvoda.

Slični postovi:2 thoughts on “Oriflame Lip Impact Crayon”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *