Oriflame lip perfection olovka + LOTD

Nikada nisam previše koristila olovke za usne, no u posljednje vrijeme češće posežem za njima nego za običnim ruževima za usne. Sjajila uopće ne nosim jer se ne mogu odlučiti koji odabrala, pa rađe ne odaberem ni jedno. (Ovim putem apeliram na sve poznanike da mi poklone sjajilo i skrate mi muke. :D)

Predstaviti ću vam Oriflame lip perfection olovku za usne u nijansi soft brown. Dostupna je u još pet nijansi.

slika1

Olovka jest drvenasta i potrebno ju je šiljiti. Dolazi u količini od 1 grama. Cijena joj je oko 40 kn (iako je jako često na sniženjima čak i do 50%).

Svjetlo je smeđe boje sa blagim shimmerom, i zaista mi se sviđa kako mi smeđa boja ruža/olovke stoji.

slika2
Mala zamjerka je to što mi je olovka došla oštećena, ali nije to ništa što se ne bi moglo lako popraviti.

Nije jako kremasta, ali nije ni čvrsta, što je čini vrlo lakom za nanošenje i kontroliranje (u usporedbi s npr. Oriflame lip impact crayon koji je jako mekan i teško ga je uredno nanijeti). Nimalo ne issušuje usne – ja je nosim samu, bez ikakvog sjajila ili balzama kao baze.

slika3
Ako ne pijete ni ne jedete, olovka će stajati na usnama cijelo vrijeme u istom intenzitetu u kojem je bila u trenutku kada ste je nanijeli, a nakon ručka će lagano oslabiti, ali i dalje biti vidljiva.

slika4

Uklopila sam olovku u današnji LOTD  tako što sam na oči nanijela dupli liner – prvo crveni pa crni, te crvenu u unutarnji kut oka, stavila nešto tamnije rumenilo od uobičajenog i naglasila obrve.

slika5

 

slika6

Sviđa li vam se moj look?

*PR uzorak

 

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *