Oriflame nature secrets krema za ruke s bosiljkom i breskvom

Osobno ne koristim kreme za ruke često, većinom zbog toga što nemam suhu kožu. Ipak u torbi uvijek nosim jednu kremu za ruke, a trenutno je to Dove Deep Care complex krema.

No, našla sam joj i više nego dostojnu zamjenu – Oriflame nature secrets kremu s bosiljkom i breskvom.  Što ovu kremu čini savršenom za nošenje u torbi, pročitajte u nastavku.

slika1

Krema dolazi u jako lijepom pakiranju, ja sam potpuno oduševljena dizajnom i izgledom same bočice. Podsjeća me na ljeto iz nekog razloga. : ) A i volim zelenu boju koja prevladava na samom pakiranju.

Osim s bosiljkom i breskvom, možete je pronaći i sa dodatcima mente i jagode te jojobe i manga.

slika2

Krema dolazi u količini od 75 mililitara, što je normativ za kremu za ruke. S obzirom na to da je je dovoljno jako malo kako bi u potpunosti „nahranila“ vaše ruke, trajati će vam dosta dugo.

slika3

Ipak ćete je uspjeti iskoristiti unutar 12 mjeseci, koliko je rok trajanja ove kreme. Redovna cijena u Oriflame katalozima jest 29 kn, ali cijena može biti snižena i za 50%, ovisno o katalogu.

slika4

Prvo o čemu bih pričala jest ono što vas odmah privuče nakon odvrtanja poklopca. Naime, moj prvi susret sa ovom kremom desio se u tramvaju i nakon što sam je pomirišala, pogledom sam tražila voćarnu kako bih mogla otići i kupiti breskve ili nektarine. Miris je prekrasan i zbog njega mi se ova krema i svidjela. Miriši po friškim breskvama!

slika5

Ima malu rupicu kroz koju lako dozirate kremu koja nije jako tekuća i to je čini savršenom za nošenje u torbi – ukoliko vam se nekim slučajem i otvori, neće vam iscuriti po cijeloj torbi. Bez obzira na to što nije jako tekuća, vrlo se lako razmazuje i brzo se upija – što je meni naj važnije kod kreme, pogotovo one koju nosim preko dana. Već nekoliko trenutaka nakon nanošenja kreme možete nastaviti sa onim što ste radili.

slika6

Još jedan lijepi detaljčić je taj što je krema boje breskve – nisam dugo naletjela na kremu za ruke u boji, obično su sve bijele. Zanima me da li su kreme s drugim dodatcima neke druge boje, pa ako netko ima jednu od druge dvije, svakako mi javite u komentarima.

slika7

Bez obzira na sve dobre strane ove kreme, ipak je ne bih preporučila osobama koje imaju problema sa jako suhim rukama jer je ovo krema za svakodnevnu njegu ruku više nego za pravo hidratiziranje.

slika8

Moram priznati da sam ugodno iznenađena ovom kremom, jer sam očekivala da će biti dosta masna. Zbog svega što ste gore pročitali, dajem joj ocjenu 5.

Koje kreme za ruke vi koristite?

*PR uzorak

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *