Oriflame Power Shine sjajila za usne

U videu u kojem sam otvorila Oriflameovu pošiljku mogli ste vidjeti da sam naručila i dva Power shine sjajila za usne. Odmah na početku sam bila iznenađena veličinom sjajila i četkicom za nanošenje, a kakav je moj dojam nakon nekoliko tjedana korištenja saznati ćete u nastavku.

SAM_3177

Sjajila dolaze u količini od 5 mililitara i cijena u aktualnom kataogu mu je 22,90 kn, no ja sam ih platila samo 14 kn jer su bili na sniženju. (Često kupujem kozmetiku na sniženjima, ako niste primjetili :D)  Dolazi u tri nijanse od kojih ja imam dvije: red strass i brown carat.

SAM_3180

Ogroman, OGROMAN minus ovim sjajilima jest njihova četkica. Ne znam ni zašto je nazivam četkicom, jer to je komad plastike s kojim bi trebala lijepo i ravnomjerno nanijeti sjajilo na usne! Nemoguće, nemoguće i nemoguće. 😀 Jedino što mogu preporučiti jest da koristite aplikator iz nekog starog ili potrošenog sjajila jer su u tom slučaju sjajila lijepa i stvarno se lijepo sjaje.

SAM_3181

Red strass jest intenzivno crveno sjajilo visoke pigmentiranosti.

SAM_3182

Brown carat jest smeđe sjajilo s crvenim podtonom. Također je lijepo pigmentirano.

Sjajila nisu ljepljiva iako ćete osjećati da ih imate na usnama. Isprobala sam neka sjajila koja su puno prirodnija na usnama nego ova (npr. Catrice). Nisu jako otporni na jelo i piće tako da ćete ih često morati popravljati. Imaju ugodan slatkast miris.

SAM_3184

Ocjena: 3

Slični postovi:2 thoughts on “Oriflame Power Shine sjajila za usne”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *