Oriflame proizvodi

Kao što većina vas zna, ovaj vikend se na Zagrebačkom velesajmu odvijao Sajam Dani ljepote. Moram priznati da sam samim sajmom bila dosta razočarana i očekivala sam puuuno više (ali uvijek zaboravim da ne živim u Americi, nego u Hrvatskoj).

Jedini štand koji mi se svidio zbog pristupačnosti djevojaka koje su tamo stajale bio je Oriflameov. Tako su djevojke mene i sestru zamolile za malo vremena i uključile nas u nagradnu igru. Naime, obje smo osvojile pa sam u ponedjeljak otišla podići poklončiće.

Kao poklon dobilo se besplatno godišnje članstvo i paketić sa par stvarčica/testera. Ujedno sam spomenula djevojci koja me primila kako pišem za blog pa smo dogovorile i malu suradnju. Ukoliko se želite pobliže upoznati sa Oriflameom, možete lajkati Ivinu facebook stranicu. : )

Recenzirati ću poklone koji su se našli u mojoj vrećici i kremu za ruke iz sestrine vrećice.

Pure Colour Vintage Rose ruž za usne

ruž

Vintage Rose prljavo roza je boje koja u potpunosti odgovara boji mojih usana, što ovaj ruž čini odličnim za svakodnevno nošenje. Nije jako pigmentiran, pri prvom korištenju me više podsjetio na balzam nego na pravi ruž. Dosta je mekan pa ga nije problem nanositi na usne (nije potrebna četkica) i ne ostavlja čudan okus na usnama.

Do sada nisam uspjela pronaći ruž boje mojih usana, pa mi je jako drago što sam ga pronašla na ovakav iznenađujuć način. Swatchevi:

ruž (2)

Nature secrets Dezodorans

dezić

Osobno najviše volim roll-on dezodoranse jer mi ne ostavljaju tragove na odjeći. Koristim ih svakodnevno. Ovaj dezodorans bi bio oke da nema njegovog mirisa. Miris je sam po sebi lijep i vjerojatno bi se većini ljudi svidio (mentol i malina), ali mene previše podsjeća na sirup koji sam kao mala često trebala piti kada sam bila prehlađena (možda se sjećate, roze je boje). Doslovno, kada bih poliznula (haha, fuj!) ovaj dezić, točno bi bilo kao da pijem taj sirup. Proslijediti ću ga dalje, ali to ne znači da on ne obavlja svoj posao dostojno jednog roll-on dezića. : )

More by Demi Eau de Parfum

parfem

U vrećici sam dobila tester ovog parfema i već sam ga par puta nosila na svojem zapešću. Miris je dosta sladak i profinjen, čini mi se da bi se trebalo dobro paziti sa doziranjem. Ako volite parfeme, toplo preporučam!

Love is in the air krema za ruke

krema

Oke, volim ime ove kreme i volim pakiranje. Čak je i miris lijep i ugodan (iako više volim kreme za ruke koje nemaju mirisa/miriše po kremi – ne znam kako da se drugačije izrazim :D). Ali ono što me najviše iznenadilo je tekstura. Krema nije nimalo masna i jako se brzo upija u kožu, tako da je jako dobra za nositi u torbi kada želite na brzinu hidratizirati ruke.

Što vi mislite o kataloškoj prodaji? Kupujete li?

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *