Oriflame Studio Artist puder u kamenu

Svi masnokožci kao ja dobro znaju da bez pudera u kamenu ili prahu ni najbolja podloga neće dugo stajati na licu. Kod njih se treba dobro paziti da ne pretjeramo i učinimo svoje lice brašnastim.

Zato preko dana obavezno koristite veliki kist za nanošenje pudera, a spužvicu možete koristiti za večernji makeup kada želite bolje prekrivanje i matiranje.

SAM_2108

Ovaj puder dolazi u tri nijanse: light, medium i dark. Nijansa koju ja imam jest light, i iako bi mi inače trebala tamnija nijansa, ovaj me čak pomalo podsjeća na transparentni puder, te ga mogu vrlo lako nositi svakodnevno bez obzira što je tako svijetao.

SAM_2113

Dolazi u količini od 8 grama (što je skoro tri puta manje od MaxFactor creme puffa, čija je cijena čak nešto manja). Cijena Studio Artist pudera jest 85 kuna, a u aktualnom katalogu možete ga nabaviti za 59,90 kn.

SAM_2116

Pakiranje je dosta čvrsto, iako se poklopac vrlo lako odvaja od donjeg dijela kutijice. Nisam sigurna dali je to tako osmišljeno da bi mogli ogledalce koristiti odvojeno (ogledalce je veliki plus ovom puderu, u posljednje vrijeme sve manje proizvoda dolazi s ugrađenim ogledalima) ili je to nedostatak pakiranja. Uz puder dolazi i spužvica za nanošenje.

SAM_2118

Nanošenje ovog pudera u tankom sloju jako lijepo zamatira lice (pokupi sav suvišan sjaj s lica) i ne čini pore vidljivima, ali mi se lice već nakon nekoliko sati ponovno zasjaji. Ukoliko ponovno nanesem puder na neke dijelove lica, to ga čini sve više brašnastim i izražava pore, tako da to ne radim već samo maramicom upijem višak masnoće s lica.

SAM_2119

Ovaj puder ne bih preporučila osobama s jako masnom kožom lica, jer će ga u svakom slučaju trebati popravljati tokom dana. Osobama s normalnom kožom će odgovarati.

SAM_2120

Ocjena: 3

Koji se vama puder u kamenu pokazao kao najbolji za matiranje lica? Ja još uvijek tragam!

 

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *