Oriflame Swedish Spa piling za glatku kožu lica + Volo spužvica

Nedavno sam u članku za Šminkericu u kojem sam pisala o rutini njege svoga lica navela da je sastavni dio moje večernje rutine Oriflame Swedish Spa Smoothing Face Scrub (Swedish Spa piling za glatku kožu lica). Danas ću vam prenijeti svoje apsolutno oduševljenje ovim proizvodom bez kojeg više ne mogu zamisliti ni jedan dan i kojeg čim prije trebam ponovno naručiti jer mi je trenutni pri kraju.

SAM_2434

Oriflame kaže: Uklonite odumrle ćelije kože pilingom. Nanesite ga laganim kružnim pokretima izbjegavajući područje oko očiju. S piling česticama, malahitom, Hydracare+ kompleksom i vitaminima čini kožu glatkom i blistavom.

Cijena: 55 kn

Količina: 75 ml

SAM_2436

Piling je baby plave boje i u sebi sadrži male čestice koje će uspješno ukloniti odumrle stanice kože i druge nečistoće. Ugodnog je mirisa koji na koži ostaje i nakon što piling isperete sa lica.

SAM_2438

Nakon pilinga vidno ćete primijetiti da vam je koža čišća i glađa. Posebice na mjestima gdje ste prije imali sitna oštećenja kože ili mitesere.

SAM_2440

Kako ja koristim ovaj piling?

Za početak, preporučam da nabavite neku vrstu spužvice za lice. Ona koju ja koristim jest Volo spužvica za lica, prirodna spužva iz Jadranskog mora. Ona je pogodna za osjetljivu kožu te se može koristiti u različite svrhe poput skidanja šminke, umivanja ili pilinga. Možete je nabaviti u DM-u za 15-ak kuna.

SAM_2308

Na kožu s koje sam prethodno skinula šminku i umila je Silverex sapunom nanosim piling na obraze, bradu, nos i čelo te suhom spužvicom, kružnim pokretima, radim piling. Garantiram vam da ćete na taj način iskoristiti svu moć koju vam ovaj piling pruža. Na spužvici ćete moći vidjeti male komadiće kože ili mitesera, što znači da ste uspjeli! Postupak ponavljam svaki dan (ponekad svaki drugi).

Možete li mi preporučiti neki sličan piling kojeg mogu kupiti u drogerijama?
Koristite li pilinge i koje je vaše mišljenje o njima?

Slični postovi:4 thoughts on “Oriflame Swedish Spa piling za glatku kožu lica + Volo spužvica”

  • Draga moja, redovno pratim tvoj blog i dopada mi se kako pišeš. Zaista si super. Imam samo nekoliko predloga i saveta za tebe, pošto sam inače završio kozmetičku akademiju.

    1) Piling koristi svega 2 x nedeljno. Sve preko toga je preterano.

    2) Pre pilinga obavezno očisti lice sredstvom za čišćenje lica (nikako sapunom jer sadrži sodu koja zatvara pore). Nakon čišćenja obavezno je toniziranje kože. Tek nakon toga možeš uraditi piling. Posle pilinga obavezno je ponovno toniziranje kože, pa nanošenje kreme.

    Puno pozdrava i radujem se tvojim novim recenzijama!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *