Oriflame Swedish spa serum za lice

Ukoliko ste pročitali moj članak o Balea serumima za lice, vjerojatno već znate koliko su važni u mojoj rutini njege lica. Koristim ih ujutro kao bazu za make-up, te prije spavanja kao hidratantnu kremu.

Serumi su po meni jedan od najboljih načina da kvalitetno nahranite svoju kožu – za one s masnom kožom neće biti pre teški i pre masni, a za one sa suhom kožom kvalitetno će je hidratizitati.

Danas ću vam predstaviti još jedan serum koji je vrlo sličan Baleinim serumima, ali nešto više o tome u nastavku – Oriflame Swedish Spa serum.

slika1

Oriflame:

„Intenzivno hidratizira i hrani. Nanesite na očišćenu kožu lica i vrata. Sadrži zaštitni malahit, umirujuće ulje slatkog badema i Hydracare+ kompleks koji čini kožu mekom.“

slika01

Količina: 40 ml (što je 10 ml više od Baleinih seruma)

Cijena: 85 kn, u trenutnom katalogu59,90 kn

slika2

Rok trajanja vam je ograničen na 12 mjeseci, a svakodnevnom upotrebom dva puta dnevno izdržati će vam otprilike 4 mjeseci – što je sasvim pristojno vrijeme.

slika3

Serum dolazi u tubici koja stoji naopačke i dozira se pomoću pumpice slične onoj na tekućim puderima. To je stvar koja mi se posebno svidjela, zato što ste na taj način sigurni da ćete proizvod iskoristiti do kraja. Ujedno je i higijenski jer ćete serum istisnuti direktno na dlan.

slika4

Tekstura samog seruma je nešto gušća od Baleinih seruma (i ispričavam se što ih čitavo vrijeme uspoređujem, ali mislim da ćete na taj način bolje steći dojam o ovom serumu). Za one koji ne znaju kakvi su Baleini serumi, oni su dosta rijetki i vodenasti, a ovaj serum se ipak ne razlijeva u ruci, već je dovoljno gust da bude kompaktan, ali daleko je on još od gustoće kakvu ima jedna krema.

slika5

Ja sam jako zadovoljna serumom, iako i dalje više posežem za Baleom, samo zato što sam se navikla na nju, ali čim je potrošim drage volje ću prijeći na ovaj serum. Koža nakon nanošenja bude jako mekana i dobro hidratizirana, a to je naj bitnija stvar koju nam serum mora omogućiti.

SAM_2098

Svim ljubiteljicama seruma, preporučam da ga isprobaju.
Oriflame Swedish Spa Serum: sjedi, pet! : )

*PR Uzorak

Slični postovi:1 thought on “Oriflame Swedish spa serum za lice”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *