Oriflame The ONE 5 u 1 Colour Stylist ruž za usne Intense kolekcija

Znam da su prošla recenzija bili ruževi za usne, ali trenutno sam u toj fazi di sam se počela sve više i više interesirati za proizvode za usne. Zato sam nastavila u istom tonu, pa da se (za sad) riješimo ruževa. Danas pišem o Oriflame The ONE 5 u 1 Colour Stylist ruž za usne Intense kolekciji iz koje sam imala priliku isprobati tri nijanse.

DSCN5003

Ova linija ruževa dolazi u ukupno deset nijansi i svi su intenzivnih boja, hidratantni i polu-mat finisha. Ja ću vam danas predstaviti nijanse Berry Blast, Daring Lilac i Rouge Attract. Nisam ljubiteljica Oriflameovih pakiranja ruževa, mislim da izgleda suviše jeftino i da bi to svakako bilo nešto na čemu bi u budućnosti trebali poraditi.

U trenutnom katalogu njihova cijena je 42,90 kn, a regularna cijena im je 62 kn. Zato skoknite naručit kojeg dok je prilika. 🙂

DSCN5005

Ovi ruževi vrlo se lako nanose i pružaju jako lijep osjećaj na usnama. Često kod mat ili polu-mat ruževa osjećam neugodno zatezanje na usnama, ali s ovima se to nije dogodilo. Izrazito su pigmentirani što je jako dobro ako imate naviku malo precrtati usnu/usne jer će ih dobro zakamuflirati. Kao i svaki puta, preporučujem korištenje olovke za usne kao podlogu, čisto radi dugotrajnosti i preciznosti pošto su pigmentirani pa se malo teže njima barata.

DSCN5008

Naravno, u sebi nemaju ni shimmer ni šljokice, pa čak ni sjaj. Drže se na usnama do prvog obroka, kada ih je potrebno popraviti (ali opet, ako imate olovku ispod to neće biti takav problem). Sada ću vam pokazati svaku nijansu posebno, uz swatcheve na usnama.

Daring lilac

DSCN5012

DSCN5063

 

Ova nijansa svijetlo je roza nijansa s ljubičastim podtonom koja blago vuče na fuksiju. U prošlom članku mogli ste primijetiti da ne volim ovakve nijanse na sebi, ali ovu bih još i mogla iznositi. 🙂

Rouge Attract

DSCN5014

DSCN5066

Ovo je klasični crveni ruž. U njemu nema narančastog podtona, što je u mojem slučaju dobro. Ne volim to jer čini moje zube žutijim. S ovim ružem nema takvih problema.

Berry Blast

DSCN5010

DSCN5076

Predivna, puna, tamna berry nijansa savršena za ovu jesen. Mislim da mi stoji najbolje od svih (ali to je tako zbog moje puti, uvijek mi tamniji ruževi bolje stoje). Nosila sam ga najviše od svih, a trenutno ga nema na zalihama. 🙁

Evo swatcha na ruci:

DSCN5018

Jeste li isprobali ove ruževe? Koje nijanse?

Koja vam se od predstavljenih najviše sviđa? 🙂

*PR uzorci

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *