Oriflame The One Everlasting tekući puder

Kada pronađete tekući puder koji vam savršeno odgovara – nijansom, teksturom, prekrivanjem…  – znate da možete biti ponosni na sebe. U moru pudera teško je pronaći baš ono što je stvoreno za vas, a ja sam sasvim slučajno pronašla nešto svoje! Bila je velika rasprodaja u Oriflameu prije nekoliko mjeseci i puder o kojem ću vam danas pričati bio je snižen na neku smiješnu cifru od oko 25 kn. Odmah sam naručila dvije nijanse jer nisam bila 100% sigurna koja će mi odgovarati. Radi se o The One Everlasting tekućem puderu.

Oriflame everlasting foundation (1)

Puder dolazi u količini od 30 mililitara što je klasična mililitraža za takvu vrstu proizvoda. Njegova redovita cijena je 79 kuna, no u trenutnom katalogu možete ga naručiti za samo 39 kn! (Vjerujte mi da ga ja upravo naručujem jer sam prošlu bočicu upravo potrošila hihi.)

Dolazi u staklenoj bočici i na vrhu ima pumpicu, a ona se lako može odvrnuti tako da možete pokupiti ostatak proizvoda sa stijenki bočice kada ste pri kraju.

Oriflame everlasting foundation (2)

Nijanse koje sam ja naručila su natural beige (topli podton) i light ivory (neutralni podton). Za mene se savršenom pokazala ova druga nijansa i mislim da do sada nisam pronašla puder koji bi mi nijansom tako divno odgovarao!

Što se tiče prekrivanja pudera, on vam nudi srednje prekrivanje no vrlo ga lako možete nadograditi na mjestima gdje je to potrebno. Ja na svojem licu uglavnom trebam samo ujednačiti ten, a na području brade prekriti neke nedostatke, tako da tamo samo stavim drugi sloj pudera. Puder izgleda iznimno prirodno, što ćete vidjeti i  na fotografiji. Čak ni na onom djelu gdje ga nadograđujete ne izgleda umjetno. Zbog svih ovih karakteristika puder mi se jako sviđa i postao je moj najdraži puder na svijetu!

Sviđa mi se i činjenica da je dugotrajan – obično mi izdrži cijeli dan, ali sjaj prolazi kroz njega pa ga morate matirati tijekom dana.

Ja ga nanosim pomoću kista za tekući puder koji ima gusto zbijene dlačice.

Evo swatcheva na ruci:

Oriflame everlasting foundation (3)

Oriflame everlasting foundation (4)

I na licu  – na gornjoj slici na lijevoj strani lica nemam puder, a na donjoj imam – tu možete vidjeti moć prekrivanja.

Oriflame everlasting foundation (5)

Koji je vama najdraži puder na svijetu? Jeste li isprobali ovaj i koji su vaši dojmovi?

Slični postovi:3 thoughts on “Oriflame The One Everlasting tekući puder”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *