Oriflame The One Kajal Eye liner

Uh, već odavno nisam napisala Oriflame recenziju! Nekad sam puno više pisala o njihovim proizvodima, a i sad imam nekoliko na “lageru” za objavu. Tak’ da, ak’ volite Oriflame vraćajte se ovdje, bude novih recenzija!

Danas pišem o Oriflame The One kajalu za kapke. Prva očita stvar koju moram spomenuti i koju sam primijetila čim sam prvi puta vidjela ovaj proizvod u katalogu jest:

U katalogu navode da ovaj kajal ne treba šiljenje i da je dovoljno jednostavno rotirati kajal koristeći ga vodoravno s linijom kapka. Says who?! Očito je da se kajal pri dnu širi, što ne omogućava takvo korištenje, jer završetak nikada neće biti zašiljen i tanak kao na početku. To me odvratilo od kupnje i nikada nisam ni pomišljala da naručim ovaj kajal, ali je bio u nekoj posebnoj ponudi “9 za 99” pa sam je iskoristila. 🙂

Oriflame The One Kajal Eye liner (1)

Ispada da me činjenica o šiljenju i korištenju više ne smeta, odlučila sam ovaj kajal kasnije nanositi malim kistićem i time sam riješila problem. Dolazi u čvrstom plastičnom pakiranju na odvrtanje (poput ruža), a osim u nijansi carbon black koju ja imam dolazi i u nijansama smoky charcoal i midnight blue. Cijena u trenutnom katalogu je 62 kn.

Oriflame The One Kajal Eye liner (3)

Sviđa mi se to što se izuzetno lako blenda, što ga čini savršenim za bilo kakav smokey eye look. Moram posebno pohvaliti pigmentiranost ovog kajala – zbilja je crn k’o noć! Nikada nisam isprobala kajal koji bi tako dobro stajao na waterlineu i bio toliko crn (obično se crne olovke znaju pokazati kao sive na waterlineu).

Oriflame The One Kajal Eye liner (2)

Jedini nedostatak je taj što se, kad ga nosite samostalno, razmazuje nakon nekoliko sati nošenja. To možete popraviti nanošenjem crnog sjenila preko kajala, ali bih radije da se to ne događa.

Evo looka gdje kajal koristim kao tuš i na donjoj liniji trepavica:

DSCN1106

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Kakvi su vaši dojmovi?
Koji vam je najdraži proizvod iz The One kolekcije?

Slični postovi:4 thoughts on “Oriflame The One Kajal Eye liner”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *