Oriflame “The One” volume blast mascara

Početkom ovog mjeseca bila sam na predstavljanju nove The One kolekcije od strane Oriflame kozmetike. Moram priznati da sam se ugodno iznenadila ovom linijom i zainteresirala se za mnoge proizvode. Pogledajte malo kako nam je lijepo bilo!

catsl

Svi posjetitelji su kao poklon dobili novu The One volume blast maskaru, a ja sam nakon nekoliko tjedana testiranja odlučila napisati njenu recenziju i s vama podijeliti svoje oduševljenje.

SAM_0796

Maskara dolazi u tamno crvenom pakiranju, sviđa mi se što nije jako debela ili čudnog oblika, pa je mogu nositi čak i u futroli s kistovima.Količina koju dobijete je 8 mililitara za 79 kuna (u trenutnom katalogu cijena je 52,90 kn). Preporučeno je potrošiti je unutar 6 mjeseci nakon otvaranja.
Osim u crnoj, dostupna je i u plavoj nijansi.

SAM_0797

Na prvi pogled njena četkica je dosta neobična. Ja sam se malo razočarala kad sam vidjela plastičnu četkicu (oh, kako sam se prevarila!), a četkica je i dosta tanka i kratka.
No nanošenjem već prvog sloja shvatila sam da vam baš to što je četkica toliko sitna omogućava bolje baratanje maskarom, lakše nanošenje i kontrolu. Posebno je dobra na donjim trepavicama koje zaista produži poput ni jedne druge maskare koju sam isprobala!
SAM_0800

Nakon gotovo tri tjedna korištenja, još uvijek nisam primijetila da se zgrudala, posušila ili na bilo koji način promijenila, čemu vjerojatno pomaže i plastična četkica (maskara se ne gruda na njenim vlaknima).

SAM_0804

Za kraj, evo kako maskara izgleda na trepavicama. Lijevo su moje trepavice bez maskare/uvijene, a desno su dva sloja The One maskare. Oduševljena sam!

page

Ne zaboravite se prijaviti na natječaj gdje imate priliku postati fotomodel na jedan dan! Klik ovdje za više informacija!

Što vi mislite o Oriflame maskarama? Jeste li isprobali što iz The One kolekcije?
Koja je vaša najdraža maskara?

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *