Oriflame Very Me fat lash maskara

Danas vam donosim recenziju jedne maskare koja nije ostavila dobar dojam na mene. Zbog čega mi se ova maskara nije svidjela pročitajte u nastavku.

SAM_2104

Very Me fat lash maskara jedna je od jeftinijih Oriflameovih maskara, te je u trenutnom katalogu možete naručiti za 24,90 kn, dok joj je regularna cijena 39 kn.

Rok trajanja joj je 6 mjeseci nakon otvaranja, a dolazi u količini od 8 mililitara.

SAM_2103

Četkica mi je izgledala dosta simpatično na prvi pogled (sve dok nisam shvatila da je u pravilu vrlo slična onoj od Max Factor Fals Lash Effect Fusion maskare, o kojoj pričam u videu o proizvodima koji su me razočarali). Imam dojam da gumene četkice nikako ne odgovaraju mojim trepavicama, pa se tako ni ova nije pokazala kao iznimka.
Moram priznati da maskarom nije lako baratati, iako četkica nije velika, uvijek sam nekako uspjela zamrljati i kožu oko očiju, što mi se inače rijetko događa.

SAM_2105

Dobra karakteristika ove maskare je što se ne trusi, a to pripisujem njezinoj „kremastoj“ teksturi. Usprkos tome, dosta je mokra i treba pričekati da se osuši. To, nažalost, uzrokuje sljepljivanje trepavica, što ćete moći vidjeti i na slici, u tolikoj mjeri da stvarno ružno izgleda već i sa prvim slojem maskare.

Jako je pigmentirana, a trepavice produži tek toliko da budu malo izraženije. Nikako mi se ne sviđa to što spušta trepavice, bez obzira na uvijanje.

uvijene

Nažalost, ova maskara ne odgovara mojim trepavicama, pa ću je proslijediti svojoj sestri da je ona isproba, jer ima nešto duže trepavice od mene. Ocjena: 2/5

Jeste li vi isprobale ovu maskaru? Kakvi su vaši dojmovi?

*PR Uzorak

 

Slični postovi:1 thought on “Oriflame Very Me fat lash maskara”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *