Oriflame Very Me podloga za make-up

Vrući ljetni dani nisu najpogodnije razdoblje za nošenje šminke. Sunce uzrokuje znojenje koje dovodi do otapanja šminke s lica što meni osobno čini šminkanje napornim.
Oduvijek sam imala problema sa masnom t-zonom i issušenim djelovima kože lica. Dovela sam issušeno stanje pod kontrolu korištenjem hidratantnih krema ili seruma, a masnoća mi više ne probija na površinu zbog kvalitetne pripreme kože lica na ono što slijedi. Serum+primer = dobra baza za makeup!
Danas ću vam predstaviti još jedan primer koji se nalazi u mojoj kolekciji (Alverde Mineralni primer sam već recenzirala ovdje), a radi se o Oriflame Very Me prep me perfect podlozi za make-up.

Oriflame Very me primer  (1)

Primer dolazi u zgodnom pakiranju u količini od 30 mililitara. Redovna cijena u katalozima mu je 45 kuna, ali ga često možete pronaći na sniženjima.
U pravilu, primer bi trebao smanjiti pore i matirati kožu te je tako pripremiti na nanošenje pudera. Može se nositi i samostalno.

Oriflame Very me primer  (2)

Doziranje je poprilično lako, a za cijelo lice biti će vam dovoljna količina veličine kikirikija. Nisam sigurna kako će se istiskivati kada će proizvod biti pri kraju s obzirom na to da je pakiranje plastično.

Oriflame Very me primer  (3)

Proizvod je bijele boje koji se razmazivanjem pretvori u neprimjetan trag i uspješno se stapa s kožom. Moram priznati da mi se koža nakon nanošenja primera sviđa i da puder lijepo sjeda na lice.
Što točno radi glede trajnosti pudera ne mogu sa sigurnošću reći, ali puder izgleda jednako dobro tokom cijelog dana.

Oriflame Very me primer  (4)

Jeste li vi pokušali nositi primer? Što on radi vašem licu?

Slični postovi:1 thought on “Oriflame Very Me podloga za make-up”

  • Imala sam Murad primer i bio mi je super-meni jako lijepo pripremi kožu, iako nekima ne odgovara. Ovaj još nisam isprobala, ali mislim da ću uskoro 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *