Oriflame Wonder Lash maskara

Wonder Lash maskara najprodavanija je Oriflameova maskara. Uz svoju prvu narudžbu ovu maskaru sam dobila na poklon i nisam se previše žurila da je isprobam, ali već nakon prvog korištenja – iznenađenje! Kakvo? Pročitajte u nastavku!

slika1

Oriflame: Za trepavice kojima ćete zadiviti! Revolucionarna 3D četkica podiže, produžuje i daje nevjerojatnu punoću. Odvaja svaku trepavicu od korijena do vrha i ne ostavlja grudice. Nanesite kraćom pa dužom stranom četkice.

Količina: 8 ml

Rok trajanja: 6 mjeseci

Cijena: 75 kuna (maskara u smeđoj nijansi je trenutno na sniženju za 32,90 kuna)

slika2

Kao što sam i rekla nisam se žurila da isprobam ovu maskaru. Zašto? Moje trepavice nikada nisu bile u dobrom odnosu sa gumenim četkicama. Ništa posebno se nije dogodilo sa njima, eventualno bi se mrvicu produžile i postale crne.

Kada sam je konačno isprobala, zaista sam se ugodno iznenadila. Trepavice su mi postale puno gušće, a ono što mi se posebno svidjelo jest to da ih maskara nije nimalo slijepila.

slika3

Iako maskara jako dobro obavlja svoj posao, ipak ću je nositi samo kao dnevnu maskaru, uz prirodni eye makeup, zato što vam trepavice neće biti jako dramatične ni izražene (pogotovo ne sa debelom linijom eyelinera).

slika4

Četkica me oduševila, jer s jedne strane ima duže, a s druge kraće dlačice. To omogućava jednostavno nanošenje maskare na donje trepavice, a i laku dostupnost u unutarnji kut oka.

Ocjena: 4,5.

Pažnja!

Za vas sam pripremila jednu ovakvu maskaru (ujedno i kao zahvalu na čak 700 facebook fanova!). Sve što trebate učiniti jest SHAREATI i LAJKATI fotografiju ove maskare na facebooku, te mi u komentare ispod ovog članka (izborno) napisati koja je vaša omiljena maskara i zašto. : )

Giveaway je završio, a sretna dobitnica je Diana Štimac. Čestitam!
Ako se dobitnica ne javi u moj inbox sa podatcima do četvrtka u 16:00, biti će izabrana nova.

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *