Outfiti do 150 kn!

Za danas sam vam pripremila nekoliko outfita koji su cjenovno pristupačni, a izgledaju baš baš lijepo. Iako kod nas ima dosta dućana u kojima se možemo obući za malo novaca (New Yorker, Terranova, pa čak i H&M…) ja sam odlučila pokazati vam za koliko se novaca možete obući kupujući u online dućanima. Nadam se da će vam se svidjeti ovaj post, a ako želite saznati više o online dućanima, slobodno zavirite u moj članak o Pet najdražih online dućana (otad je prošlo dosta vremena pa mi se lista malo promijenila).

Slova u boji su linkovi na koje možete kliknuti. 

Da se za 150 kn možete obući i za neke svečanije prilike potvrđuje meni trenutno najdraži online dućan – Yoins.com. Kod njih je poštarina besplatna za narudžbe iznad 40$, a inače je samo 2,99$ pa se svakako isplati kupovati u svim slučajevima.

Za prvi outfit odlučila sam odabrati set koji se sastoji od suknje do koljena i dolčevite. Upravo ovaj set sam naručila za sebe i stigao je prije nekoliko dana pa ga očekujte vidjeti u članku, ali moram priznati da je kvaliteta fantastična i da sam oduševljena. Kompletić je sam po sebi dovoljan, ali sam se ipak odlučila dodati i jednu lijepu ogrlicu.

Kompletić – 11,95$ ili 83kn   + Ogrlica – 5,95$ ili 40kn  = 123 kune

Yoins1

S Yoinsa sam odabrala još jednu kombinaciju sa suknjom koja je prikladna za dnevno nošenje, pogotovo u nadolazeće proljetne dane. Radi se o širokoj suknji i laganoj i prozračnoj košulji.

Suknja – 11,95 ili 83 kn + Košulja – 11,95$ ili 38 kn = 166 kn

Yoins2

Sljedeći online dućan je, naravno, Romwe.com. Već sam puno toga naručila s Romwea i istina je da treba biti oprezan pri odabiru odjevnih komada, pogotovo obratite pažnju na materijal.

Za outfit s ovog sajta odlučila sam se za hlače. Svima treba barem jedan par poderanih traperica s visokim strukom, a meni se u posljednje vrijeme posebno sviđa ovaj boyfriend stil. Također obožavam ovu boju koju sam odabrala kod majice i mislim da njen stil odlično komplimentira hlače.

Traperice – 12,84$ ili 88 kn + Topić – 8,90$ ili 62 kn = 150 kn

Romwe

Posljednji dućan je također očekivan, a radi se o Sheinu. Sajt je vrlo sličan Romweju i oboje ih podjednako volim. Ovdje sam se odlučila za haljinu jer još samo ona fali da bi članak bio kompletan. 🙂 Jedva sam se odlučila za jednu koju bih vam pokazala jer oni imaju jako, jako velik izbor haljina. Odluka je ipak pala na ovu vrlo jednostavnu bodycon haljinu koju si gledam već neko vrijeme i mislim da ću je ubaciti u sljedeću narudžbu. Dodala sam joj malu torbu žute boje.

Haljina – 13,19$ ili 92 kn + Torbica 5,21$ ili 36 kn = 128 kn

Shein

Što vi mislite o online kupovini? Jeste li ikada probali? Kakva su vaša iskustva? Koji su vam najdraži online dućani?

 

 

Slični postovi:1 thought on “Outfiti do 150 kn!”

  • ova suknja je božanstvena, stvorena za nadolazaće proljeće uhh ^^
    i boyfriendice su divne 🙂
    da te pitam jel si naručivala odjeću sa Wish-a kada?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *