Overknee boots.

Čizme iznad koljena još su se prošle zime počele vraćati u modu no ipak nisu bile toliko rasprostranjene. Ove jeseni/zime su doživjele svoj vrhunac, ne rijetko izrađene od baršunastih materijala. Posebno su popularne one koje su gotovo kao čarapa – skroz pripijene uz vašu nogu. U kombinaciji s nekom oversized muškom duksom ili kratkom haljinom pravi su pogodak!

Problemi s overknee čizmama koje ja imam su sljedeći: ako ste visoke većina overknee čizama bit će vam do sredine koljena ili čak niže / ako nosite veći broj obuće one će vam biti preširoke jer misle da svi ljudi s brojem 40 imaju jake noge. Ja sam na Zafulu uspjela naći jedne koje su mi dovoljno visoke, ali s obzirom na to da sam naručila broj 40 još uvijek su mi malo preširoke. Njih gledate danas u ovom članku.

Velika pohvala ovim čizmama je ta što su podstavljene, znači, u njima vam neće biti hladno čak i da nosite samo najlonke ispod njih. Imaju debeli, mucasti, sloj u unutrašnjosti čizme koji ih čini savršenima za trenutne temperature u minusu. Nisam željela naručiti one s višim potpeticama iako su mi ljepše jer sam ih htjela nositi na svakodnevnoj bazi (a ne da mi se baš hodati do faksa u visokim petama). Ove su izrađene od baršunastog materijala i svi šavovi su dobri. Na unutrašnjoj strani čizme pri gležnju imaju kraći patentni zatvarač kako bi ih mogli lakše obuti.

Sve u svemu, jako dobre, kvalitetne, tople i trendi čizme! Preporučujem naručivanje jednog broja više nego što inače nosite kao i kod svake narudžbe obuće s online dućana.

  • Čizme – Zaful, 41,25$ – LINK
  • Haljina – GearBest, 16,31$ – LINK
  • Torbica – Avon

zaful-overknee-boots-1

zaful-overknee-boots-3

zaful-overknee-boots-4

zaful-overknee-boots-5

zaful-overknee-boots-6

Slični postovi:2 thoughts on “Overknee boots.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *