Oversized heaven!

Kad nešto volite kao što ja volim modu onda vam jako teško padne kad shvatite da niste jedan takav članak objavili mjesec dana. Outfit postovi su jako teški za objavljivati jer trebate nekog da bi vas fotografirao, i vi i ta druga osoba trebate imati vremena za to, a i vrijeme bi trebalo bilo ljepše (a ne kišovito kao u proteklom periodu).

Za danas sam vam konačno uspjela pripremiti ouftit post i vjerujte mi kad vam kažem da ne postoji sretnija osoba od mene što se to dogodilo! Ovaj outfit skoro mi je najraži outfit kojeg sam vam ikad pokazala (definitivno u top 5). Koji je vama najdraži moj outfit? Sve outfite možete pogledati ovdje.

Traperice su mi prve ovakvog kroja – em su boyfriend jeans na koje nisam navikla (inače nosim uske traperice) em su jako podrapane. Moram priznat da su mi se jako svidjele. Naručila sam ih sa Sheina. I vesta je sa Sheina i odlučila sam se za ovu jer mi se jako svidjela boja. Nisam pogriješila, majica je istovremeno topla, ali i prozračna jer ima dosta velike rupe u vezu. Isto je oversized kao što su i hlače.

Ostatak sam pak naručila s Yoinsa i to baš s namjerom da ih kombiniram s ovim hlačama i vestom. Nisam pogriješila, ma, ni najmanje! Cipele su prava divota, samo želim reći da sam ja naučila 40 iako inače nosim 39 i taman su mi. 🙂 Prsten na žalost nije podesiv i na većini prstiju mi je premalen (a ja imam jako tanke prste). Traka je čudo, pogotovo na ove ekstenzije!

Ekstenzije su inače s Irresistible me sajta. O njima ću vam uskoro pisati pa ako imate kakvih pitanja pričekajte taj članak. 🙂

  • traperice – LINK, 17$
  • vesta – LINK, 24,19$
  • sandale – LINK, 39,95$
  • prsten – LINK, 5,95$
  • traka – LINK, 3,95$

Svakako mi u komentarima javite kako vam se sviđa ovaj outfit! <3

outfit (1)

outfit (2)

outfit (3)

outfit (6)

outfit (4)

outfit (5)

outfit (7)

outfit (8)

outfit (9)

outfit (10)

Slični postovi:4 thoughts on “Oversized heaven!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *