“Ovo ili ono?” tag!

U posljednje vrijeme među našim blogericama kruži „Ovo ili ono“ tag. Na moru sam, a toliko je vruće da se bojim izaći na sunce, pa sam odlučila skratiti vrijeme nečim zabavnim. Odgovor je: pisanje tag članka! 😀

Kategorija: Make up

brush-fusion-makeup-pink-Favim.com-142739

Rumenilo ili bronzer? Dugo vremena nisam koristila ni jedno ni drugo, no što idem starija to su mi draži. Ipak ću se morati odlučiti za rumenilo jer mi ga je puno lakše nanijeti. Oko bronzera ima puno posla, pa ga nanosim za posebne prilike i večernje izlaske.

Sjajilo ili ruž? Iako sa nanošenjem sjajila ima manje posla, veći sam ljubitelj ruževa. Ne volim sjaj na usnama koje sjajilo donosi, a ruževi mi oduvijek izgledaju izrazito elegantno i profinjeno. Ruž može u potpunosti promijeniti i definirati najobičniji make up.

Tuš ili maskara? Moram priznati da su mi oba jednako draga, iako bez maskare ne prolazi ni jedan make up. Izgleda mi nedovršeno. Zato se odlučujem za maskaru. Ne vjerujem da bi itko u ovoj kategoriji radije odabrao tuš 😀

Podloga ili korektor? Podloga! Tu uopće nema rasprave, moj ten je toliko loš da bez podloge (u najtanjem mogućem sloju) moj make up nema smisla. Jedva čekam dan kada ću bez dvojbe moći reći: „korektor“!

Neutralna sjenila ili u boji? U početcima šminkanja najčešće sam eksperimentirala sa sjenilima u boji. Sada bolje baratam neutralnim sjenilima i ona mi na kraju dana uvijek budu favoriti. U posljednje vrijeme se pokušavam vratiti nekim neutralno-obojenim kombinacijama, ali najčešće odustanem tik pred šminkanje. Čvrsto odlučujem da ću početi koristiti boje!

Sjenila u kamenu ili prahu? U kamenu i nikako drugačije! Imam nekoliko sjenila u prahu, ali su me razočarala svojom (ne)pigmentacijom i teškim nanošenjem.

Kistevi ili spužve? Hahahaha, zbilja? Kistevi su MUST u šminkanju, iako (budimo realni) spužvasti aplikatori ponekad zbilja mogu biti od velike koristi.

Kategorija: nokti

tumblr_lga9wp6cpF1qgwu0eo1_500_large

OPI ili China Glaze? Hm, ne posjedujem ni jedan ni drugi (nekad davno sam imala jedan OPI, ali se ne sjećam kakav je bio), ali me recenzije CG lakova do sada nisu previše oduševile.

Dugi ili kratki? Pa sad, dugi nokti mi se ne sviđaju ako su pretjerani pa mi se u tom slučaju kratki, uredni nokti više sviđaju.

Umjetni ili prirodni? Prirodni, uvijek i zauvijek. Sebi umjetne nokte nikada ne bih stavljala i tako uništavala svoje prirodne, ali naravno da nemam ništa protiv onih koji to rade. : )

Svjetli ili tamni? Svjetli! Sa tamnima sam si odviše ozbiljna. 😛

Kategorija: tijelo

tumblr_ma5bdjSMt21rfi5kio1_500

Parfem ili vodica za tijelo? Jel može dezodorans? Haha! Ne volim nepotrebne mirise na svom tijelu pa iz tog razloga rijetko koristim parfeme.

Losion ili maslac za tijelo? Losion. Maslaci su mi pre masni pa se još sat vremena kližem sama po sebi 😀

Lush ili ostali brendovi? Ostali brendovi, mislim da je Lush malo pre skup za ono što nude, iako bih rado isprobala neke njihove prizvode.

Kategorija: moda

beach-flower-girl-hat-pattern-Favim.com-140913

Traperice ili trenirka? Traperice, uvijek! Naime, tragam za savršenom trenirkom (čitaj: „stoji mi lijepo na guzi i imaj uske nogavice“) od kad sam se rodila. 😀 Kad bi našla jednu takvu možda bih promijenila mišljenje, ali do tad su traperice glavne.

Dugi ili kratki rukavi? Teško pitanje! Dok se kuham ovdje na moru ne mogu ni pomisliti na duge rukave. Ovisi o godišnjem dobu 😀

Haljine ili suknje? Haljine, samo zato što funkcioniraju na principu „obuci i idi“. Sa suknjama treba više kombinirati i to je jedini razlog zbog kojeg su mi haljine draže.

Japanke ili sandale? Općenito ne volim ništa otvoreno, ali odabirem sandale. U javnost nikada ne izlazim u japankama (osim na moru), a imam jedne krasne rimljanke koje mi je izradio tata i samo njih prihvaćam!

Marama ili šešir? Šešir. Marama mi stvara čudan osjećaj na glavi, a uši mi strše na sve strane. 😀

Male ili velike naušnice? Dnevni odabir su mi male naušnice, a večernji velike (viseće). U posljednje vrijeme nekako sam više sklona visećim naušnicama.

Narukvice ili ogrlice? Da me ovo netko pitao prije nepunih mjesec dana rekla bih narukvice. Sada više nosim ogrlice (pogotovo onu „Hope“ ogrlicu s Ebaya).

Pete ili ravna obuća? Iako u visokim petama opasno konkuriram i najvišem dečku koji se nalazi u istoj prostoriji samnom, volim ih više od ravne obuće. Znate ono kad vam se noge lijepo stegnu i držanje popravi jer imate štikle (ili je to samo unutarnji ponos?)!

Jakna ili majica sa kapuljačom? Jakna, i to traperova, po mogućnosti!

H&M ili Zara? H&M sto puta! Zara je besramno skupa, da si mogu priuštiti nešto od toga, vjerojatno bih kupila, ali ovako ni ne ulazim u njihov dućan.

Kategorija: Kosa

tumblr_m63wtsqiCU1rn2gg6o1_500_large

Ravna ili kovrčava? Svi znamo kak’ to ide! Cure s ravnom bi kovrčavu i obrnuto. Zato bi ja – kovrčavu! 😀

Punđa ili rep? Puno češće nosim punđu, iako mi je i rep jednako drag izbor.

Sprej za kosu ili gel? Gel nisam nikad koristila niti neću. Kada vidim momke sa pre velikom količinom istog u kosi, odmah se sjetim zašto je to tako. Bilo bi zanimljivo da jedan dan gel jednostavno nestane i da konačno vidim svoje muške prijatelje kakvu kosu zapravo imaju 😀

Duga ili kratka? Hm… Žene sa kratkom kosom znaju biti lijepe – u punom smislu te riječi. Za sebe ipak odabirem dugu kosu.

Tamna ili svjetla? Ja sam tamna od rođenja i to ne želim mijenjati. : )

Pune šiške ili sa strane? Imala sam i jedne i druge i voljela sam ih jednako! Volim šiške, ali ih ne volim stilizirati.

Spuštena ili svezana? Više volim spuštenu kosu, iako mi treba puno vremena da je ukrotim i posložim u pravim smjerovima. Zato je raspuštena samo onda kada imam vremena za nju, inače je svezana. : )

Kategorija: Random

tumblr_mbbmk7FJFA1r1evjyo1_500_large

Kiša ili sunce? Kiša!!! Nikada se ne osjećam tako ugodno kao kada čujem kapljice kako udaraju u krovišta kuća i osjetim miris ozona.

Ljeto ili zima? Ni jedno. To su meni preekstremna razdoblja, ili je stravično vruće ili hladno! Ja sam tip za prijelazna godišnja doba.

Proljeće ili jesen? Oboje, ali jesen mi je draža jer su temperature ugodnije, ima kiše i mogu se raznoliko oblačiti.

Čokolada ili vanilija? Paa, ako ćemo o okusu – Ledo kornet od vanilije, domaći sladoled od čokolade. Čokolada kao čokolada – uvijek ukusna! A miris vanilije očaravajuć!

Ajme, jedva sam izdržala do kraja! Nije mi se činilo da će biti ovoliko pitanja. 😀 Nadam se da ste se zabavili čitajući! Koji su vaši favoriti?

*fotografije su preuzete s Tumblr-a i Weheartit-a

Slični postovi:4 thoughts on ““Ovo ili ono?” tag!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *