Pantene intenzivna regeneracija (šampon, regenerator, serum)

Većina vas već vjerojatno zna da sam jučer skratila kosu. I to ne malo! Ošišala sam se na dugi bob koji je na zatiljku nešto kraći, a prema licu ide sve duži. (Fotografiju možete vidjeti na mojoj FB stranici) Jaaako sam zadovoljna promjenom, ali sam prije ove odluke svoju dugu kosu njegovala Pantene pro V šamponom, regeneratorom i serumom za intenzivnu regeneraciju.

Danas ću natipkati recenziju ovih proizvoda, time se zauvijek opraštajući od svoje duge kose.

Pantene intenzivna regeneracija (2)
Za početak, da vam svoj opći dojam cijele linije (postoji još nekoliko proizvoda u ovoj liniji, poput maske, ali njih nisam isprobala). Naime, oduševljena sam mirisom svih proizvoda i mogla bi ih mirišati danonoćno, čak ih nositi i kao losion za tijelo. 😀 Moj susjed me već prepoznaje po tom mirisu (ne pitajte kako i zašto!).
Sviđa mi se i osjećaj kose nakon nanošenja šampona i regeneratora – već mokra je jaaako mekana, a to se ne smanjuje ni sa sušenjem kose. Nemam nikakvih problema sa raščešljavanjem od kada koristim ove proizvode.
Svrhu obnavljanja kose i ne primjećujem u tolikoj mjeri (potrošila sam cijeli šampon i regenerator, a serum još imam i njime ću nastaviti njegovati vrhove svoje kraće kose), ali ne očekujem čuda od takvih obećanja – obnoviti oštećenu kosu teže je popraviti nego izgrebani lim na automobilu. Vidjet ćete o ćemu pričam na fotografiji prije-poslije.

Evo sastojaka:

Pantene intenzivna regeneracija (8)

Šampon

Pantene intenzivna regeneracija (6)

Cijena: 19,90 kn

Količina: 250 ml

Šampon nanosim na mokru kosu i to samo jedamput, a ako osjetim potrebu da još jednom šamponiram kosu, tada ga nanosim samo na korijen kose i nježno umasiram.

Regenerator

Pantene intenzivna regeneracija (7)

Cijena: 19,90 kn

Količina: 200 ml

Regenerator dolazi u nešto manjoj količini, ali to me ne iznenađuje. Njega količinski treba manje tokom jednog pranja (pogotovo ako dva puta šamponirate kosu ili imate masno vlasište pa ga nanosite samo na vrhove). Ja ga nanosim samo na vrhove i tako ostavljam minutu-dvije.

Serum za ispucane vrhove

Pantene intenzivna regeneracija (3)
Cijena:
39,90 kn

Količina: 75 ml

Pantene intenzivna regeneracija (5)

Serum se nanosi na suhe vrhove i ne ispire. Zbog njega će vam kosa posebno lijepo mirišati! Ja ga ponekad nanesem i na mokre vrhove i zamotam u ručnik da se upija ili prije spavanja na suhe pa ih upletem u pletenicu da se „prožmu“ serumom. Ne masti kosu.

Pantene intenzivna regeneracija (4)
Dolazi u sličnom pakiranju kao i serumi za lice, sa pumpicom na vrhu za praktično doziranje. Jedna doza je meni bila dovoljna za polovicu kose, a sada će mi i jedna biti sasvim dovoljna.

Evo kako je moja kosa izgledala prije i poslije korištenja ovih proizvoda. Vidite li razliku?

Pantene intenzivna regeneracija (1)
Ovoj liniji dat ću ocjenu 4, samo zbog obećanja o regeneriranju koje se nije ispunilo, ali toliko uživam u mirisu i osjećaju svoje kose da ću ih najvjerojatnije ponovno kupiti i nastaviti koristiti. J

Koje šampone/regeneratore vi koristite i koji su vaši dojmovi?

*PR uzorak

Slični postovi:9 thoughts on “Pantene intenzivna regeneracija (šampon, regenerator, serum)”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *