Perfect imperfections.

Nikad do sad na blogu, a ni na nijednoj drugoj društvenoj mreži nisam pokazala ovoliko kože. Nisam ni pomišljala na to da bih jednog dana mogla poslikati outfit članak u kupaćem kostimu! I eto – jesam. Bezveze mi je opravdavat svoj izgled ili svoje nesavršenosti – svi se rodimo različiti i svatko ima nešto čime on osobno nije zadovoljan, ali čega se nikada ne bi trebali sramiti. Već sam u prošlom članku kada sam pisala o svojim (ne)savršenim grudima naišla na odobravanje velikog broja vas i na komentare koji su mi posvjedočili da sam sa samo tih nekoliko rečenica pomogla nekome da ima malo više samopouzdanja.

Zato se nadam da ću današnjim člankom postići sličan rezultat i barem nekoga od vas osvijestiti da smo takvi kakvi jesmo i toga se ne bi trebali sramiti niti biti nezadovoljni sobom.

Kupaći kostim  je sa Zaful.com online dućana. Meni jedan od najboljih, cijenovno pristupačnih online dućana koji ima hrpu trendi odjeće, a posebno je fantastičan u predjelu kupaćih kostima. Znam da je ljeto već polako odmaklo, ali sad će barem sniženja na te artikle. Svakako provjerite taj dućan. Kod ovog kupaćeg posebno mi se sviđa što ima različite dezene na gornjem i donjem dijelu koji si savršeno odgovaraju, pogotovo zbog jednakih vezica s resicama koje se nalaze i na topiću i na gaćicama. Ja sam jako zadovoljna kupaćim i svakako ću ponovno naručiti jedan sa Zafula. Njegova cijena je  12,49  dolara, a ovo je direktni link. 

Pozdravljam vas iz Njivica sa otoka Krka, čitamo se uskoro!

Zaful bathingsuit (1)

Zaful bathingsuit (2)

 

Zaful bathingsuit (3)

 

Zaful bathingsuit (4)

Zaful bathingsuit (5)

Slični postovi:2 thoughts on “Perfect imperfections.”

  • Njivice su predivne kao i fotkice. Slazem se da nitko nije savrsen i sve to sto nam serviraju mediji je iluzija. Pratim tvoje objave na yt, a sada i na blogu jer si mi jednostavno super. 🙂 koji je to clanak u kojem si pisala o (ne)savrsenim grudima? Voljela bih ga procitati. 😉 pozdrav.

  • Pročitala sam i taj članak koji spominješ. Dala sam ti svoj komentar.
    Ja mislim da odlično izgledas!
    Htjela bih tvoju figuru. Visoka i vitka! Odlična kombinacija!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *