Pet najdražih online dućana

Već neko vrijeme dajem vam savjete vezane za online dućane koji mi se sviđaju i koji su mi dragi. Odlučila sam sastaviti listu s najdražim online dućanima, informacijama o shippingu i svemu što trebate znati vezano za njih. Vjerujem da će vam biti od koristi, a, naravno, od vas očekujem da samnom podijelite koje dućane vi volite tako da mogu potrošiti još nešto novčića. 😀

1. Shein.com

shein

Shein prvi je dućan kojeg sam posjetila i s kojeg sam nešto naručila. Zato ima posebno mjesto u mom srčeku. 🙂

Što se tamo nalazi? odjevni predmeti, modni dodatci, obuća i kistovi za makeup

Cijena dostave: besplatna za narudžbe iznad 30$, inače 14,99$

Vrijeme dostave: 5-28 dana, no pošiljke su kod mene najčešće nakon 14 dana

Dodatne pogodnosti: Shein uvijek ima kupon kodove koje možete iskoristiti pri kupnji, a navedeni su na vrhu stranice kao što možete vidjeti na slici. Pri prvoj kupnji možete ostvariti popust od 35% uz kod SHE35, a možete iskoristiti i kod INS35 za 35% popusta pri bilo kojoj kupnji.

2. Romwe.com

romwe

Romwe dolazi iz iste “obitelji” kao i shein, što ćete primijetiti i u podatcima. Preferiram Shein jer ga se puno lakše pretražuje, mogu se koristiti različiti filteri kako bi suzili pretragu, a postoji i “style gallery” gdje možete vidjeti predmet koji kupujete na stvarnim osobama, što je od velike koristi pri ovakvoj vrsti kupnje.

Što se tamo nalazi? odjevni predmeti, modni dodatci, obuća i kistovi za makeup

Cijena dostave: besplatna za narudžbe iznad 50$, inače 15,99$

Vrijeme dostave: 5-28 dana, također mi pošiljke stignu nakon 14 dana

Dodatne pogodnosti: Također postoji mnoštvo kupon kodova na vrhu stranice, no oni pri prvoj kupnji nude čak 60% popusta uz kod Rom60 te čak 55% popusta pri bilo kojoj kupnji uz kod rins-55.

3. Choies.com

choies

Choies uz dva prethodna dućana su mi najdraža mjesta za kupnju odjeće, obuće i torbi. Mislim da im je kvaliteta bolja od ovih kasnije navedenih, pogotovo kod obuće i torbi, jer se nerijetko može naći isti komad odjeće na ovim i sljedećim stranicama, samo što je tamo jeftiniji. Choies je daleko “najprestižniji” dućan od svih na listi.

Što se tamo nalazi? odjevni predmeti, modni dodatci i obuća

Cijena dostave: besplatna!!

Vrijeme dostave: 16-20 dana

Dodatne pogodnosti: Kao i kod prethodnih rafdi se o kupon kodovima, na prvu narudžbu dobivate 15% popusta automatski nakon registracije, a možete iskoristiti i kod igm8offhlween na narudžbe iznad 45$.

4. CNdirect.com

cndirect

Cndirect dućan je u kojem se može pronaći sve od igle do lokomotive. Zbilja! Uglavnom od tamo naručujem modne dodatke, blesave sitnice koje nikome ne trebaju i beauty related stvari, iako imaju i pregršt odjeće!

Što se tamo nalazi? Kao što rekoh, no evo nekih kategorija – odjeća, obuća, modni dodatci, dječja moda, elektronika (slušalice, gadgeti, dodatci za mobitel…), stvari za dom (dekoracije, kuhinjski pribor, kupaonski pribor…)…

Cijena dostave: 10,91$ po kilogramu i to je ono što svi najviše mrzimo, znači da je shipping skuplji što više stvari kupujemo… no postoje neke stvari koje imaju besplatni shipping, a i u odnosu na cijene proizvoda (koje su bolesno niske), s shippingom platite još donekle normalnu cijenu.

Vrijeme dostave: 10-25 dana

Dodatne pogodnosti: kupon kodovi koji iskaču tokom kupnje, znam da kod narudžbe iskoči kod s nekim popustom 🙂

5. LucLuc.com

lucluc

Ovaj dućan najnoviji je s kojeg sam nešto naručila i još čekam paketić da stigne, ali po svojoj ponudi također mi se jako sviđa, dosta je unikatan. 🙂

Što se tamo nalazi? Odjeća, modni dodatci, obuća, donje rublje, kozmetika i kozmetička pomagala.

Cijena dostave: besplatna!!

Vrijeme dostave: 15-28 dana

Dodatne pogodnosti: 40% popusta pri prvoj narudžbi + česti poklončići uz kupnju

Koji vam se dućan najviše svidio? Hoćete li nešto naručiti? Jeste li kupovali u kojem od ovih dućana i kakva su vaša iskustva?

 

 

Slični postovi:2 thoughts on “Pet najdražih online dućana”

  • joooj ja se sjecam vremena kad je Shein imao free postarinu :/ bas mi je nekak puno ovih cca 15 $ -_-

    a jesi kupovala kad na dreeslinku? Isto jeftino, brza dostava i cesto neke pogodnosti, sakupljanje bodova itd 😉

  • Nisam naričivala sa luc luc, a ostalo jesam i choies mi je najdraži. Uz to volim asos i missguided. Baš sam danas razmišljala kako ću pisati sličan post, ali o kozmetičkim online dućanima 😀

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *