Physicians Formula shimmer strips Nude paleta

Physicians Formula relativno je mladi brend u Hrvatskoj, no u svijetu već postoji dugi niz godina, od 1937. godine. Njihova kozmetika namijenjena je ljudima s osjetljivom (ali i normalnom) kožom, jer ne sadrži parabene, glutene, mirise i nije komedogena već hipoalergena. Ne znam kako je formirano vaše mišljenje, ali najčešće kada čujem da je riječ o prirodnoj kozmetici, očekivanja su mi jako niska jer do sada nisam naišla na “prirodnu” kozmetiku koja bi davala fantastične rezultate. Od tri proizvoda koja sam imala priliku isprobati od ovog brenda, ovo je jedini koji mi se donekle svidio pa dalje prosuđujte sami. Moram spomenuti da bronzere NISAM isprobala, a oni su najpoznatiji upravo po njima i rumenilima.

Još jedna karakteristika koja krasi ovaj brend su predivna, inovativna i domišljata pakiranja, ali i sami prozvodi, pa ako patite na lijepa pakiranja – ovaj brend svakako morate provjeriti. Divota o kojoj ću vam ja danas pisati je Shimmer strips paleta u nijansi Classic Nude Eyes.

Physicians formula nude shimmer strips (1)

Physicians formula nude shimmer strips (3)

Paleta sadrži 7,5 grama proizvoda, a njena cijena je oko 120 kn. Dostupna je samo u odabranim Kozmo prodavaonicama.

Pakiranje je čvrsto, a “staklo” s prednje strane ustvari je samo plastična folija. Sadrži devet nijansi sjenila koja su sva složena u istu posudicu i ne postoji jasna granica između nijansi. Nejasno mi je zbog čega su išli na tu varijantu jer je praktički nemoguće dohvatiti samo jednu nijansu – prstom nikako, a kistićem malo lakše. U pakiranju dobijete i spužvasti aplikator.

Physicians formula nude shimmer strips (2)

Svih devet nijansi je shimmerastoa pigmentacijom i teksturom me jako podsjećaju na praškaste highlightere. Tekstura je svilenkasta i sjenila se ni malo ne truse. Pigmentacija nije odviše jaka, ali dobijete sasvim solidnu isplativost boje, pogotovo ako sjenila nanosite prstom ili čvršćim kistićem. Čini mi se da se kod ovih sjenila nije išlo na to da imaju jak pigment same nijanse već da više budu shimmerasta, u neku ruku i gotovo glitterasta. Ne nakupljaju se u pregibu kapka ako ih nanosite uz dobru bazu, poput svih drugih sjenila.

Evo swatcheva:

Physicians formula nude shimmer strips (4)

E sad, bih li preporučila ovu paletu, iskreno – ne znam odgovor. Lijepa je, slatka i posebna, ali uz ostale palete koje imam i koje me više oduševljavaju, rijetko kad posežem za njom. Ako tražite nešto baš ovakvo… izvolite i nema na čemu. 🙂

*PR uzorak

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *