Povoljni kistovi za šminkanje | Dresslink

Bez kistova ne mogu zamisliti ni jedno šminkanje. Vjerujem da više ne postoji ni jedna djevojka koja ne posjeduje barem jedan kist u svojoj kozmetičkoj torbici, pogotovo s obzirom na to da sve više brendova iz naših drogerija u svojoj ponudi ima i kistove. Ipak, korištenje kistova ponekad zna biti skup sport i zato ono čemu ja najčešće pribjegavam je naručivanje jeftinih setova s interneta.

Najčešće je to Ebay, ali postoje razne druge stranice koje se bave prodajom istih takvih setova. Na ovoj stranici s koje sam danas preuzela fotografije cijene setova / kistova su dosta niže, ali u svakom slučaju morate platiti poštarinu pa vam konačna cijena dođe nešto malo niža ili jednaka. Osim kistova na Dresslinku možete kupovati i ostale stvari poput odjeće, obuće, torbi, modnih dodataka i ostalih beauty dodataka. Ja tu najčešće pribjegavam naručivanju upravo beauty dodataka (kistovi, ukrasi za nokte…) i nakita. 🙂

Evo sada nekoliko prijedloga setova kistova koje bi mogli naručiti, posebno  ako ste početnici u makeupu, ali i ako ste malo napredniji. Ja npr. još uvijek nemam ni jedan skuplji brend kistova u svojoj kolekciji i moj makeup je uvijek on point pa se nemojte posebno zamarati cijenama. Ipak, primijeti se razlika između ovih kistova i onih brendiranih – da se ne bi krivo razumjeli. 🙂

SV011419-1

Ovaj set kistova imam već nekoliko godina i moram reći da su mi jedni od najdražih kistova za nonešenje tekućeg pudera, korektora i kremastih sjenila. Jedina zamjerka je da se na ovim većim kistovima odvojila drška, iako to možete popraviti s malo ljepila. Što se kvalitete  samih dlačica tiče i posla koji ovi kistovi obavljaju – moja preporuka! Cijena je 3,06$, LINK

c700x420

I ovaj set imam, ali ne tako dugo i moram priznati da volim svaki kist koji se u njemu dobije, što je rijetkost. Ovaj kosi kist najdraži mi je kist za rumenilo, a ovaj okrugli radi najbolji posao kod nanošenja kremaste podloge. Uz njih dobijete i ovu lijepu “kutijicu” pa možete s njima jednostavno putovati. Cijena je 4,90$, LINK.  

SV005684-3

Ako ste apsolutni početnik i želite imati što više kistova preporučujem da krenete s ovakvim setovima. Možete uzeti ovakav od 16 dijelova ili čak onaj od 32. Moj prvi set bio je od 32 komada kistova i sve ih još uvijek imam. Nisu neke pretjerano dobre kvalitete, ali su jako korisni! Možete ih kupiti u raznim kombinacijama boja i uvijek uz njih dobijete i futrolu. Cijena je 6,21$, LINK.

SV006751-2

SV008209-3

Kopije Real Techniques kistova ponekad znaju biti jako dobre, ja sam naručila kopiju kista za rumenilo i moram reći da mi je to jedan od najkvalitetnijih kistova koje imam. Uz ove setove također dobijete i futrolu.
Cijena seta od 4 kista je 4,72$, LINK.
Cijena seta od 3 kista je također 4,72$, LINK.

To bi bili neki od setova koje bih vam ja preporučila. 🙂 Koji su vama najdraži setovi kistića na Dresslinku ili općenito? Ostavite mi link u komentarima!

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *