Povoljni setovi kistova ~ recenzija

Danas sam vam odlučila predstaviti dva seta kistova koje sam ne tako davno naručila s Dresslinka. Već sam pričala o tom online dućanu, a ako ste upoznati s njime onda znate da ima jako povoljne cijene. Jedini minus pri naručivanju je poštarina koja se naplaćuje prema težini paketa.

Ipak, na takvim stranicama (na kojima možete naručiti sve živo) ja ipak najradije pribjegavam naručivanju kistova i nakita, a odjeću ostavljam za neke  druge online dućane. Kistovi koje tamo naručim uvijek su jako dobre kvalitete, a cijena im je odlična. Za te novce (čak uključujući i poštarinu) kod nas ponekad ne možete kupiti ni jedan kist za puder.

Prvi set koji ću vam predstaviti je kopija Real Techniques seta. To je inače brend kistova koje su pokrenule poznate YouTuberice, sestre s kanala Pixiwoo. Iskreno, kod naručivanja ovog seta nisam očekivala da će biti toliko slični – na fotografijama možete vidjeti da imaju gotovo jednake oznake na pakiranju i samim kistićima. Čudo jedno.

Dresslink makeup brushes (1)

Dresslink makeup brushes (2)

Za cijenu od 4,91$ ili  33,82 kn dobit ćete pet kistova i futrolu/stalak. Ovo je link na kojem ih možete naručiti. Ovo je tzv. starter set pa se sastoji od:

  • Base Shadow Brush – polutvrdi kistić za nanošenje sjenila preko cijelog kapka, idealan za blendanje sjenila na donjem kapku. Meni definitivno najdraži kist od svih, jako je precizan i lako je njime baratati. Koristim ga svaki put kad nanosim sjenila.
  • Deluxe Crease Brush – ovaj kist je definitivno prevelik kako bi se njime nanosilo sjenilo u pregib kapka, ali ako prvo nanesete sjenilo nekim preciznijim kistićem, ovog možete koristiti za dodatno blendanje bez da na njega pokupite još proizvoda, već da bude čist. Ja ga volim koristiti za nanošenje highlightera u kamenu.
  • Accent Brush – vrlo malen, plosnat i precizan kistić idealan za unutarnji kut oka.
  • Pixel-Point Eyeliner Brush – odličan za nanošenje gel eyelinera zato što je čvrst pa se ne savija i daje preciznu liniju.
  • Brow Brush – ovaj kist mi se sviđa najmanje od svih, predebeo je da bi ga se koristilo za obrve i eyeliner, ali je zato odličan za donju liniju kapka.

Dresslink makeup brushes (3)

Dresslink makeup brushes (4)

Dresslink makeup brushes (5)

Uspješno su preživjeli već dva pranja, a jako mi se sviđa što četkice nisu odvojene od drške (kao kod idućeg seta) pa se neće odvojiti. Jako me živcira kad mi se to dogodi jer mi se ne da lijepiti ih pa najčešće bacim kist u smeće. Dlačice su također sve na mjestu. Set je odličan i preporučujem ga svakome!

Sljedeći set vrlo je sličan jednom kojeg sam već predstavila. Radi se o istom konceptu, samo što je u crno-zlatnoj kombinaciji. Ako želite pročitati tu recenziju kliknite ovdje.

Dresslink makeup brushes (8)

Dakle, u ovom setu za cijenu od 3,88$ ili 26,73 kn dobijete 5 velikih kistova za lice i 5 manjih kistova. Ovo je link na kojem ih možete naručiti. 

  • Veliki kistovi za lice (round top, angled round top, flat top, angled flat top, pointed) – koristim ih uglavnom za nanošenje tekućeg pudera. Preferiram ih čak i ispred beauty blendera, brže obave posao i jako jako lijepo blendaju. Čak sam zadovoljnija njima od onih koje sam vam prije predstavila jer su nešto manji. Imaju guste i zbijene dlačice koje su jako jako mekane. Osim za tekući puder koristim ih i za nanošenje kompaktnog pudera.
  • Manji kistovi – koristim ih isključivo za kremaste proizvode: korektore, kremasta sjenila. Ovi manji nisu toliko kvalitetni, ali uvijek ih je dobro imati u kolekciji.

Dresslink makeup brushes (6)

Dresslink makeup brushes (7)

Pranje velikih kistova nešto je zahtjevnije radi gustoće dlačica pa preporučujem da ih prvo malo odmočite, a onda perete deterdžentom za pranje suđa jer će lijepo otopiti masnoću. Još ni jednom kistu nisu ispale dlačice niti se drška odvojila (ali to svakako očekujem da će se dogoditi :D).

Bez ovih kistova ne bih mogla zamisliti šminkanje, već godinama takve koristim za nanošenje tekućeg pudera i jako sam se dobro sprijateljila s njima. Koristim ih i na drugim ljudima.

Odakle vi naručujete vaše kistove i bez kojih ne bi nikako mogli?

Slični postovi:7 thoughts on “Povoljni setovi kistova ~ recenzija”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *