Prašak ili tekuća sredstva za pranje rublja? – powered by Dreft

Današnje tržište sredstava za pranje rublja prepravljeno je raznim vrstama sredstava u toj mjeri da se ne možemo odlučiti što koristiti, kojim reklamama vjerovati, trebamo li ostati vjerni sredstvima koje smo do sada koristili ili isprobati nešto novo?

Uz to, sastav današnje odjeće je vrlo raznolik – odjeća u sebi sadrži vlakna „novih generacija“ koja se trebaju posebno tretirati – zbog boje, temperature, tehnike pranja… Ispada da je oprati rublje danas umijeće, iako su nam na raspolaganju perilice koje pomažu različitim programima.

Dakle, tehnologija je već pomogla, deklaracije na odjeći nas upućuju na kojoj temperaturi je prati, a mi moramo izabrati sredstvo.

Praškasta sredstva uobičajena su jer su na tržištu već niz godina i većina nas je iskustvom vezana za njih. No na nižim temperaturama šareno rublje i rublje tamnijih boja ostaje sa mrljama ne rastopljenog sredstva (vjerojatno se to događa i na rublju svjetlijih boja, ali prašak nije uočljiv).

Trenutno riješenje je ponovno pranje ili ispiranje rublja. Na tržištu se pojavila nova generacija sredstava za pranje u tekućem obliku, a Dreft je jedan od takvih proizvoda.

slika1

Njihovo korištenje u startu nam rješava problem mrlja od praška na rublju nakon pranja. Posudica za stavljanje praška u perilici rublja je uvijek čista, a i pri doziranju se ne rasipa. Sam postupak doziranja je uredniji jer tekuće sredstvo ima nastavak za lakše ulijevanje sredstva u posudicu.

slika2

Tekuća sredstva za pranje rublja imaju miris koji ostaje u rublju i nakon sušenja – miris je dugotrajan i ne nestaje kao kod nekih sredstava koji su u prašku.

Osobitost Dreftovih tekućih sredstava jest da ih možemo nabaviti u skladu sa bojom rublja koje peremo (šareno, bijelo, crno), čime nam nudi mogućnost očuvanja intenziteta boje što ćete potvrditi korištenjem istog kroz duže vrijeme, ali pritom obratite pozornost na sunčevu energiju, jer će sušenje rublja na jakom suncu uzrokovati izbljeđivanje boje.

slika3

 

slika4

 

slika5

Dreftove proizvode karektizira da su 100% osmišljeni za očuvanje oblika rublja, da za rublje koje peremo na temperaturi od 30-60 stupnjeva ne treba postupak predpranja, da ga koristimo za ručno i strojno pranje te da je primjenjiv i u tvrdoj i u mekoj vodi.

slika6

Sva sredstva za pranje opasna su za djecu i osobe s osjetljivom ili oštećenom kožom, što je navedeno i na ambalaži ovih proizvoda. Ambalaža se može reciklirati što je doprinos proizvođača očuvanju okoliša.

Na policama će vas privući i proljetno zelena boja bočice.

slika7

Količina: 1 l za 16 pranja 2-3 kg rublja

Cijena: 29,99 kn

Čime vi njegujete svoje rublje?

*PR uzorakOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *