Proizvodi koji su me oduševili (empties!)

Već neko vrijeme sakupljam proizvode koje sam potrošila da vam ih mogu pokazati. Jedna moja čitateljica rekla mi je da obožava takve članke jer ako sam nešto potrošila do kraja, to znači da je dobro te da je na taj način otkrila puno proizvoda koje sada koristi svakodnevno. Nadam se da i vi tako mislite, te da ćete sada otkriti barem jedan novi proizvod.

Za detaljnije recenzije proizvoda možete kliknuti na njegovo ime označeno zelenim slovima. : )

SAM_3357

Vjerojatno već znate da sam luda za serumima za lice i da ih koristim svakodnevno, a Avon Anew Absolute Even serum mi je apsolutni favorit. Ozbiljno razmišljam o ponovnoj kupnji. Također me oduševila i Avonova BB krema, koja mi na početku nije baš sjela, ali sam je toliko zavoljela da sam je čak i potrošila do kraja (najveći plus joj je odlično prekrivanje). Iako je treći proizvod na ovoj fotografiji tester, odlučila sam ga pokazati jer sam se ugodno iznenadila ovim Avene gentle purifying scrub-om te ću ga najvjerojatnije kupiti nakon što potrošim Oriflame swedish spa piling.

SAM_3358

U vrijeme kada na licu trebam prekriti samo malo crvenila koristim korektore. Oduševljenje Essence Stay All Day korektorom već sam podijelila sa vama, a Catrice korektor ga slijedi u stopu (no nije toliko dobar prvenstveno zato što se jako brzo troši).

SAM_3360

Oriflame Wonder Lash maskara jest njihova najprodavanija maskara, a ima zašto i biti. Potrošila sam je u rekordnom roku. 😀 Za Essence Liquid ink tuš imam samo riječi hvale, a novi sam nabavila još i prije nego što je ovaj bio službeno potrošen.

SAM_3362

Još nekoliko Essence proizvoda – baza za sjenilo koju sam također ponovno kupila još prije nego što sam je potrošila (odlična je i kao baza i kao korektor, pogotovo za podočnjake, samo treba paziti da se jako dobro izblenda)  te Stay All Day sjenilo koje teoretski nisam potrošila do kraja nego mi je ispalo iz pakiranja ravno u odvod. 😀

SAM_3363

S obzirom na to da sam kupila nove kistove (recenzija uskoro!), odlučila sam baciti ova dva stara kistića iz Offertisime čije su ručke već otpale, a i oni su se skroz uništili. Lijepo su me služili!

Ispričavam se što sam preskočila dva dana postanja, spremam se za more i imam dosta obaveza. Sutra putujem, što znači da se od ponedjeljka javljam s otoka Krka! : )
Nadam se da uživate u ljetu!

Koje proizvode vi kupujete over and over again?

Slični postovi:7 thoughts on “Proizvodi koji su me oduševili (empties!)”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *