Proizvodi u mojoj svakodnevnoj makeup ladici (video)

Dragi moji, evo mene nakon skoro 5 mjeseci u novom videu! Jako se veselim što se vraćam i s tim oblikom postova, jer puno vas voli gledati me, iz nekog razloga. Bilo kakve ideje za buduće videe možete ostaviti u komentarima (bila bih vam zahvalna)!

Današnji video sam snimila kao uvod u jednu “seriju” članaka na mom blogu. Radi se o recenzijama proizvoda koje koristim na svakodnevnoj bazi, redom kojim ih stavljam na lice. Tu ulaze svi proizvodi čije recenzije niste čitali, ali ću linkove na sve korištene proizvode ostaviti u ovom članku. One recenzije koje su napisane već sada možete pročitati klikom na ime proizvoda označeno rozom bojom, a onim redom kojim će recenzije izlaziti ja ću ažurirati ovaj post i ostavljati vam linkove (tako da se uvijek možete vratiti u ovaj članak i provjeriti jesam li objavila recenziju proizvoda koji vas zainteresira).

U videu je kratki pregled i mini osvrt na svaki od proizvoda, da znate što vas čeka. :) Uživajte!

Proizvodi:

 

Related Posts

4 Comments

 • Reply
  Maša
  24. Studeni 2014. at 13:24

  Ja uvijek više volim gledati slike i video nego čitati puno teksta, tako da mi je baš drago da si ovu temu provukla kroz video! Pusa

  • Reply
   Lux Lucis
   27. Studeni 2014. at 10:10

   Da, mislila sam da bude to zgodno, s obzirom na to da sada znate što očekivati, pa se vratiti ako vam je što zapelo za oko! :)

 • Reply
  BeautyDoctor
  25. Studeni 2014. at 21:10

  Imam Catrice bazu,nikako mi ne odgovara. Općenito nemam prištiće nikad,prvi koji sam dobila bio je nakon te baze,pošto nisam htjela njega okriviti par puta sam joj dala šansu i svaki put mi je začepila pore,odustala sam :/
  Super što si se vratila :)

  • Reply
   Lux Lucis
   27. Studeni 2014. at 10:12

   To je ociti primjer kako svima ne odgovaraju isti proizvodi. :)
   Drago mi je da sam se vratila! <3

  Leave a Reply