Prve proljetne zrake!

Stvar kojoj se najviše veselim po dolasku lijepog vremena je nošenje tenisica. I golih gležnjeva. I kožnih jakni. Dobro, to su tri stvari. 😀

Posljednja dva dana stvarno su pravi proljetni dani i ja sam baš sretna što konačno mogu fotografirati više outfit postova (em se ne smrzavam em vani nije snijeg/led) pa sam vam za danas pripremila jedan proljetni, casual outfit. Ovu vestu već ste mogli vidjeti na mom YouTube kanalu, ali zato su hlače novi komad u mojem ormaru i ispada da ih je netko šivao po meni. Mislim da veliku ulogu u tome igra količina elastina koju hlače imaju tako da su prema tome više tajice, ali imaju funkcionalne džepove, imaju gumbe i patentni zatvarač.

Već neko vrijeme nisam nosila ni sat, a sad sam si naručila ovaj sat koji daje onako “drvenasti” dojam i baš sam sretna time kak izgleda. A tenisice, njih po prvi put gledate na blogu (mislim) i nemam niš drugo za reći osim da su jako udobne i full retro. Bili nosili ovakve tenisice ili su vam ružne? Ja sam all about it.

U svakom slučaju, očekujte sve više outfit postova po dolasku lijepog vremena! Jedva čekam da se primim posla oko toga. Sad budu i duži dani pa bude više vremena za fotkanje!

  • Vesta: Zaful, 20,10$ – LINK
  • Hlače: Romwe, 15,99$ – LINK
  • Remen: H&M, 34,90 kn
  • Tenisice: Saucony Originals, 799 kn
  • Sat: Zaful, 4,33$ – LINK

Romwe pants Zaful Jumper (1)

Romwe pants Zaful Jumper (2)

Romwe pants Zaful Jumper (3)

Romwe pants Zaful Jumper (4)

Romwe pants Zaful Jumper (5)

Romwe pants Zaful Jumper (6)

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *