“Purple fantasy” makeup

Sa zadovoljstvom vam predstavljam svoj prvi makeup uradak! Ljubičasta je moja najdraža boja, tako da sam napravila look baš u toj boji (ujedno sam ga pokazala i na Šminkerici). Baš sam se dobro zabavila osmišljajući i ostvarivajući ovaj makeup, trebalo mi je kojih 45 minuta za cjelokupni makeup (samo zato da bi ispalo baš onako kako sam zamislila).

Za početak sam nanijela Essence bazu za sjenilo te bijelu olovku preko cijelog kapka te ju lagano izblendala prstom.
Tada sam u unutarnju trećinu kapka nanijela bijelo sjenilo (no-name paleta), postupno nadograđivajući ljubičasto sjenilo Oriflame Pure Colour eyeshadow u nijansi Deep purple prema vanjskom kutu oka, običnim kistom za sjenilo.
U pregib sam dodala sasvim malo Look by bipa Funky mambo crnog sjenila. Isto sam učinila i sa donjim kapkom – bijela u unutrašnji kut, ljubičasta u vanjski. Najvjerojatnije će to sve sada izgledati neuredno, ali zato treba primiti kistić u ruke i blendati rubove i prijelaze iz bijele u ljubičastu boju.
Trepavice sam uvinula i nanijela Essence multi action maskaru, na obrazima imam Catrice 020 Peach Sorbet rumenilo, obrve sam popunila Essence brow kitom, a na usnama Essence Marble Mania 02 Mix’n’mauve sjajilo (u tankom sloju).

I evo cijelog makeupa (isprike na lošijoj fotki):

Nadam se da vam se sviđa!

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *