Recenzija: Catrice Intensif’eye Wet & Dry sjenilo

U jednom od mojih čestih posjeta Kozmu, odlučila sam se počastiti sjenilom. Iznenadila sam se kada se u mojoj košarici našlo zapečeno sjenilo, Catrice Intensif’eye Wet & Dry sjenilo u nijansi 010 Black or White Swan, jer  mi se obično takva sjenila ne svide.

No, da se prvo upoznamo sa linijom:

Što kaže Catrice?
„Ručno visoko pigmentirana zapečena sjenila s jedinstvenim trostrukim marblingom stvarno imaju puno toga za ponuditi! Ovisno o tome nanosite li ih na suho ili mokro, intenzitet Intensif’eye Wet & Dry sjenila za oči variraju od suptilnog do svijetlog. Za svaki dan, svako raspoloženje, svaki stil.“

Koliko se ja slažem sa njima pogledajte u nastavku.

Količina: 0.8 g

Cijena: 31,90 kn

010 Black or White Swan je svjetlucava crno-brončana nijansa sa gotovo neprimjetnim srebrnim česticama. Moram priznati da sam se zaista iznenadila kada sam vidjela službenu fotografiju sjenila u kojoj to srebro prevladava.

Kada te nijanse zajedno pomješate, dobijete lijepu smeđu boju sa brončanim sjajem. Pigmentacija je iznenađujuće dobra za pečeno sjenilo, iako se dosta trusi (kada prolazite kistićem zna ga biti na sve strane). Ovo su swatchevi sa i bez baze, naneseni s kistom za sjenilo.

Na danjem svjetlu. 

Pod umjetnom rasvjetom.

Pošto je sjenilo predviđeno i za mokro korištenje, podvrgla sam ga i tom testu. Moram priznati, puno više mi se sviđa nanesen mokrom tehnikom. Koristila sam spužvasti aplikator i njime ga je puno lakše kontrolirati (ne trusi se toliko).

Nažalost, brzinski swatch u Kozmu me puno više impresionirao nego dublja analiza ovog sjenila :D, ali ne toliko da bih požalila njegovu kupnju ili odustala od kupnje još koje nijanse. Zato mu dajem ocjenu  4,5.

Imate li vi koje Intensif’eye sjenilo? Koji su vaši dojmovi?

 

Slični postovi:Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *