Recenzija + Nail art tutorial (video)

Opet izvještaj s Kozmo srijede! : ) Mislim da je najveći problem u tome što mi je Kozmo udaljen točno 5 minuta (ako se poklopi zeleno na semaforu) i ne mogu odoljeti kad vidim da je nešto na sniženju. Ovoga puta 30% popusta je bilo na sve lakove za nokte, a svi dobro znate da sam ja nail-art manijak.

Ograničila sam si broj lakova na 2 i pazila sam da kupim nešto što još nemam. Pogađate – ma uspjela sam! Odabrala sam žuti lak i crno bijeli top coat čije čete recenzije danas čitati i vidjeti ih na djelu u video tutorialu. Nadam se da će vam se svidjeti!

Prvi lak koji ću vam predstaviti je Maybelline Mini Colo Rama broj 749.

SAM_1884

Radi se o žuto-narančastom laku s „gumenastim“ izgledom (iako na noktu nije ni malo gumenast).

Količina: 7 ml

Cijena: 13,99 kn (sniženje)

SAM_1886

Jako mi se svidjelo što je mililitraža dosta velika, a radi se o Maybelline laku. No, razočaranje je uslijedilo nakon isprobavanja laka. Naime, trebala su mi tri sloja da bude donekle pristojan, a još uvijek je kroz neka mjesta bio vidljiv nokat. Da sam nanosila i četvrti sloj, vjerojatno bi se brzo uništio, tako da sam odustala. Pripisujem to činjenici da je lak dosta rijedak.
Četkica omogućava lijepo nanošenje.

Oko kupovanja slijedećeg Colorama laka ću zaista dobro razmisliti, nažalost.

SAM_1887

Drugi lak je jedan od najljepših lakova koje sam u posljednje vrijeme kupila. Radi se o L’oreal Color Riche laku u nijansi 916 Confettis.

SAM_1878

Radi se o top-coatu prepunom crnih i bijelih konfeta različite veličine.

Količina: 5 ml

Cijena: 25,19 kn (sniženje)

SAM_1879

Jednostavno sam oduševljena ovim lakom. Možete nadograđivati slojeve koliko god želite, ovisno o gustoći konfeta koju želite postići. Moram priznati da je pravo mučenje skidati ih sa noktiju (kao i sve ostale glittere), ali za ovaj lak ću to zanemariti.
Četkicom se lak može jako precizno nanijeti (bilo preko cijelog nokta ili samo na neke djelove).

Nisam pogriješila kada sam odlučila isprobati L’oreal lak. Želim još!

SAM_1881

Umjesto swatcheva predstavljam vam video tutorial za ovu manikuru:

SAM_1895

Video:

Što mislite o ovakvim člancima sa recenzijom i videom u jednom? Puno bi mi značilo da dobijem povratnu informaciju. : ) Hvala!

Slični postovi:2 thoughts on “Recenzija + Nail art tutorial (video)”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *