Rezultati nagradnog natječaja!

1795735_758773100830142_2535899933842022681_n
“Moj shooting:
želim da moja vanjština reflektira moju unutrašnjost: želim biti Rozgin counterpart => muškarac, otac, kralj. Ovo podrazumijeva da za potrebe mog shootinga je potrebna autentična replika kraljevske odore kralja Velike Britanije zajedno sa krunom i žezlom. Želim da me se slika na Trgu bana Jelačića, na onom konju gdje će se za potrebe shootinga maknuti ban jer ne mogu dvojica jahati jednog konja. Uostalom, ban bi samo smetao na slici. Smatram da makeup nije potreban, već da moja vlastita ljepota samo tako izlazi na vidjelo, ali ne bih se bunio protiv malo pudera i korektora.
Zašto mislim i znam da ću pobijediti na ovom natječaju? Veze i vezice. Znam te znaš me. ;)”
Upravo ste pročitali ulomak jedne vrlo kreativne i simpatične prijave. Tako to bude kad su vam prijatelji zakon! (I kada pod svaku cijenu žele osvojiti shooting. :P) Nadam se da ste se dobro nasmijali, jer ja sam plakala od smijeha!
No, ovog puta veze i vezice nisu bile dovoljne (iako se čini da je to trend u našoj državi). Ipak je bilo potrebno nešto više! A to više dala nam je…………………………………… Mihaela Vargašević! Čestitamo!
Mihaela nam je poslala prekrasnu prijavu koju ćete možda čitati u članku sa shootinga.
congrats_3
Lidija i ja želimo se zahvaliti svim djevojkama (i momku) na prijavama, uživale smo čitajući i jako teško smo se odlučile za samo jednu dobitnicu. Ako nam se ovo svidi i sve prođe glatko, možda se udružimo još koji put.
Do onda, ostanite lijepe, kreativne i pametne! <3
p.s. Na početku članka vidite jednu od najnovijih Lidijinih fotografija s Foto dana mladih koji se ove godine održao u Puli.

Related Posts

5 Comments

 • Reply
  Ivana
  11. Svibanj 2014. at 10:04

  Hahhaha,, prepredobroo suze mi krenuse :D :D
  Fakat orginalna prijava, decko, zakon si. ;)

  • Reply
   Lux Lucis
   13. Svibanj 2014. at 10:59

   I ja sam skoro proplakala, a prijavu sam čitala u McDonaldsu. :D

 • Reply
  Lara
  11. Svibanj 2014. at 13:56

  Prijava mu je origigi ;)

 • Reply
  princ_charming
  21. Svibanj 2014. at 12:26

  zaista, ovako maštovita i lijepo sročena prijava od, nesumnjivo kreativnog, mladića zaslužuje još jednom da je se razmotri. zaista, moje je skromno mišljenje da on zaslužuje pobijediti. zaista, ja zborim istinu.

 • Leave a Reply