Rocker Chic

Današnjim fotkama outfita sam posebno zadovoljna, a nastale su u lijepom prigorskom kraju, točnije, u Kašini. Ako me netko iz Kašine ili okolice čita, pozdrav vama! 🙂

Ovo je inače outfit koji sam nosila za Sve svete i već ste na Instagramu mogli vidjeti dio, a sada vam evo donosim cjelokupni izgled. Ja sam se u ovome super osjećala, štoviše, nosila sam sličan outfit gotovo tri dana za redom. 😀 Neke stvari iz outfita ste već vidjeli, a neke su nove – zbog njih i pišem članak!

Počnimo s poznatim, hlače su iz H&M-a i mislim da su mi to daleko najdraže hlače koje imam, a platila sam ih samo 70 kn. Ponavljam, jako volim police “Povoljne cijene” u H&M-u i obavezno ih provjerim. I gležnjače su iz istog dućana i iako su nedavno kupljene mislim da ih više nećete moći pronaći, ali Roberto ima jako slične modele u najnovijoj kolekciji. Torba je s CNDirect online dućana.

Jaknu sam kupila početkom ove, 2015. godine u C&A za nekih 300 kn i nikad nisam bila zadovoljnija kožnom jaknom. Stalno sam u njoj! Maramu sam dobila na poklon od sestre koja je putovala u Sarajevo i uz ratluk donijela mi je i maramu. Točno je pogodila moje boje, naravno!

I posljednje, ali ne manje važno, je vesta koja meni totalno zaokružuje ovaj outfit. Kao što ćete vidjeti, ona je visoko rezana (cropped top) pa je preporučljivo da na nju nosite hlače visokog struka. Ona je s LucLuc online dućana i možete je čekirati ovdje. Trenutno je na velikom sniženju, a dolazi i u sivoj, crnoj i bijeloj boji.

Kako vam se sviđa outfit i što bi mijenjali, ako bi? 🙂

DSCN5969

DSCN5972

DSCN5970

DSCN5965

DSCN5960

DSCN5959

DSCN5958

 

 

Slični postovi:2 thoughts on “Rocker Chic”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *