Ruksak koji ti daje krila.

Ruksaci su mi draži od torbi iz jednog jednostavnog razloga – imam slobodne ruke. Na torbu uvijek moram paziti i u određenim situacijama uvijek odabirem ruksak (npr. shopping ili putovanja). Do sad sam uvijek nosila svoj sivi ruksak, ali sam odlučila nabaviti jedan manji pod uvjetom da će biti upečatljiv i u najobičnijem outfitu. Nekoliko mjeseci sam tako gledala i tražila savršeni ruksak, a kad sam vidjela ovog koji vam danas predstavljam znala sam da sam ga pronašla.

Ovaj ruksak dolazi u 4 boje tako da ne morate naručiti baš ružičasti. Meni je roza jedna od najdražih boja u garderobi i uz žutu to je ustvari jedina boja koju nosim. Iz tog razloga je odabir bio vrlo jednostavan. Ruksak je izrađen od prošivenog baršuna i ima dobru strukturu (na slici je prazan tako da uvijek zadržava svoj oblik). S donje strane je umjetna koža kako se ruksak ne bi zaprljao ako ga ostavljate na stolu/podu. Podstava je narančasta i unutra se nalazi jedan džep sa zatvaračem i jedan bez njega. Osim glavnog pretinca ima i prednji koji je odličan za nošenje ruža i maramica. Iako je mali, unutra ima dosta mjesta za novčanik, mobitel, čak i omanji rokovnik, maramice…

Na sebi ima zlatne detalje, a ručke su izrađene od umjetne kože i mogu se produljivati. Ima omčice i na stranama pa ga možete nositi i kao torbicu ako vam u nekom outfitu baš i ne odgovara ruksak. Ja jedva čekam nositi ga sa svjetlim trapericama vidokog struka, bijelim kratkim majicama s printom i ružičastim tenisicama!

Ruksak: Rosegal
Link: klikni ovdje
Cijena: 21,39$
Shipping: besplatan
Boje: 4

Slični postovi:3 thoughts on “Ruksak koji ti daje krila.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *